Annem ortalama bir insan için güçlü bir fiziksel altyapım olduğunu da söylerdi. Ama yine de bu dişi bedeni iki adet otuz altı numara ayak tabanı üzerinde tuttuğum ilk dakikalarda, etrafımda dönen dünyayı durdurmak için elimden hiçbir şey gelmiyordu.
Pick meeee!! Kadınları böyle küçük ayak ince bel fındık burun minik el ince uzun bacaklar gibi gibi metalaştırıp kadınlara nasıl olduğunu söyleyemezsiniz serbest bırakın onların bedeni diye ağlamaları. Cidden çoğu zaman kadına en çok kadın zarar veriyor ya
Maalesef, diğer kurgusunda da kadın karakterlerden birinin üzerini örten şeyler giymesini ve antreman yapmamasını (sanırım öyle bir şeydi) balık etli olmasına bağlayarak anlatıyor. Erkekleri suçluyoruz ama kadınlar arasındaki bu gerizekalılardan da kurtulamadık hala.