·296 syf.····Okunma: 25 Ağustos 2025 13:51 Beklentilerimi karşılayan harika yazılmış bir seri... (Aşağıda Spoiler Olabilir Dikkat)
Harika belki okuyanı beklentiyle doldurabilir ama bir Cam şato, Hilal şehir veya Dördüncü Kanat bulmayınca şaşırmayın. O tür kitapları hala okumamama rağmen nasıl yazıldığını biliyorum kendimce. Bu kitabın teması, konusu, yazımı çok güzeldi. Çok beğendim. Bazıları yan karakterler sönük kalmış denmiş ama yazar öyle yazsaydı muhtemelen bir Cam Şato serisi gibi 7-8 kitaplı bir seri olabilirdi ki bence bu hikayenin yazılış amacını aşardı diye düşünüyorum ki araştırdım bir sürü novella var.
Bilgi: Sırasıyla Saint, Tides, The Last Legacy (Son Miras-Yabancı) ve Drift olmak üzere 4 novella var. Saint ve Tides, ana seriden önce, Drift ve Son Miras ana seriden sonra okunacak novellalar.Tides ve Son Miras, Sangay Holm limanında daha doğrusu Bastian'da geçen olaylarla alakalı, Roth'larla yani şimdilik okumayı düşünmüyorum. Ama Drift kısa; Willa ve Koy hakkında onu okumaya başladım bile merak ediyorum açıkcası skdjs Saint ve Isolde arasında aşkı merak ediyorum onu da bir ara okurum yani Saint tabiri caizse kurnaz serseri.... Ana kitaplar harika yazılmı, betimlemeler, diyaloglar, olaylar çok ilginç ve güzeldi. Deniz temalı bir kitabı ilk defa okuduğum için bana ilginç gelmiş olabilir. Ayrıca acayip sürükleyici, reading slumptan çıkmak için birebir bir kitap. Favorim bu kitapta Ticaret Konseyi'nde Saint'in şok edici şeyler yapmasıydı…. Fable gibi bende inanamadım djfsfhkk Harikaydı...Bu seriyi okuduğum için mutluyum. Popüler veya yapay zeka ile yapılan kitaplar yerine böyle kaliteli yazılmış bir seriyi okumak daha değerli. Neyse. Ben tavsiye ediyorum okumak size kalmış. Adios.
Sevgiler.