2025 107. kitabı
Okunma: 26 Ağustos 2025 14:20
•Merhaba Arkadaşlar Düşüncelerimizi görünmez bir güç olduğunu hissettiğiniz zamanlar oluyor mu? İşte bu kitap bizlere bunu anlatıyor aslında düşüncelerimizin enerjisinin hayatımıza nasıl yön verdiğini öğreniyoruz, Thomas Troward'a göre zihinimizi bilinçli bir şekilde yönlendirildiğimizde hayatımıza yön veren ve şekillendiren bir güç. •İnançlarımızın, içsel konuşmalarımızın ve bilinçaltımızda bıraktıklarımızın dış dünya'ya olan somut sonuçlarını aktarıyor. Başarının sırrı çok çalışmakta değil doğru odaklanmış, kaygıdan uzak bir zihinsel duruşta olduğunu vurguluyor. •Zihin Bilimi, sadece okunacak bir kitap değil, hayata geçirilecek bir felsefe bir fikir şimdiye kadar yaşadıklarımız ya da yaşayamadıklarımız bizim düşünce biçimimizle ilgiliyse peki. •Yazarın dili oldukça anlaşılır ve net kendinizi keşfetmek ve hayatınıza farklı bir bakış açısı getirmek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir eser. Düşüncenin yaratıcı gücü, kişisel gelişim ve bilinçaltı konuları ilginizi çekiyorsa, bu eser bakış açınızı derinden değiştirecek. Kitapla Kalın
Alıntı
Zihin BilimiThomas Troward · Enso Kitap · 202523 okunma