2025 87. kitabı
Okunma: 26 Ağustos 2025 21:31
“Kızım için erkeklerin hepsi süs, o kadar. Kendi dışında kimseyle ilgilenmez. Erkeklerin peşinde koşmasını ve onlara neler yaptırabileceğiini görmek istiyor. Ama bunu birileri onu sevsin diye değil… Kendini sevebilmek için yapıyor. Erkekler onun ilgisini yanlış anlayıp kızıma aşık oluyor. Ne gariptir ki kızıma aşık olan erkekler onu parçalara ayırmak istiyor. Bu fikre kapılmalarına ne sebep oluyor, merak ediyorum.” Tomie’nin ne olduğunu ve dünyaya nasıl gelindiği büyük bir gizem kimse bunu bilmiyor okuyucular olarak bizlerde asla bu gizemi çözemiyoruz tek bildiğimiz bir şey var o da Tomie insanı delirtip kendisine köle edip ardından köle ettiği insanları özellikle de erkekleri cinnet boyutuna getirip kendini parçalatarak öldürmesi ardından tekrar yeniden doğması ve işin bir diğer tuhaf yanıda Tomie’ye zarar verildikçe Tomie çoğalmaya başlıyor ve şunu sakın unutmayın Tomie asla ölmeyecek asla yok olmayacak sonsuza kadar var olmaya devam edecek En sevdiğim manga yazarından uzun zamandır okumak istediğim bir kitaptı ve ne yazık ki baskısı uzun zamandır yoktu tekrar baskısının çıktığını görür görmez aldım ve hızlı bir şekilde okudum okurken insanı hayrete düşüren bir mangaydı kesinlikle favorilerim arasına girdi
TomieJunji İto · Kayıp Kıta Yayınları · 2025159 okunma