"Ben bir proje çocuğum. Ailem hiç olmadı. Yıllardır kovaladığım soruların cevabını kendi seçtiğim ailemi ellerimle yitirerek aldım. O beni affetmeyecek, ben hiç kimseyi!"
Herkese Merhaba
"Adsız " kitabının devamı olan "Zihin Sarkacı " ile sizlerleyim. İlk kitabı neredeyse ara vermeden okumuştum. Merak uyandıran bir yerde bitmişti . Şimdi bu sonla gel de sabırla serinin son kitabını bekle bekleyebilirsen. Akıcı anlatımı, harika kurgusu olan bu seriyi okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Kurgunun güzelliği yanında karakterlerin duygu durumlarını başarılı bir şekilde yansıtabilmesinden dolayı yazarı tebrik ediyorum.
Adsız , serinin ilk kitabında son görevine odaklanırken , bir yandan da ailesini araştırmaya devam ediyordu . Nihayet ailesine dair ipuçlarını bulmuştu.
Bu kitapta geçmişin sırları açığa çıkıyor ve Adsız gerçek kimliğini öğreniyor . Artık onun da bir adı var ama 34 yıl boyunca yaşadığı kimliksizlik onda büyük yaralar açmıştı. Şimdi o yaraları açanları bulma ve hesap sorma zamanıydı .
Adsız bir yandan kendisine oynanan oyunu çözüyor ve yeniden kendi kurallarıyla yazmaya başlıyor. Bir yandan da bilmediği duyguların ve kalbinin sesiyle karşı karşıya kalıyor . Bu duygular ona çok yabancı çünkü doğmadan planlanan projeyle her türlü yetkinlikle donatılırken duygusallık ve aile kavramları ondan silinmişti. Yine de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.
Ah Ferah resmen deli ettin okurken, hormonlardan mı nedir görüneni göremedin , söyleneni anlamadın neyse ki son cümlelerde bir aydınlanma yaşadın da şükür dedirttin. İnşallah son kitapta Adsız'ı daha çok anlarsın diye umut ediyorum.