Yaşamla Ölüm Arasındaki Dans
2025 42. kitabı
Yazarımız "İpek Kocaman" 'a ait" 9,5 Hafta" adlı elime imzalı olarak ulaştı. Sizler için bu kitabı yorumlamak istiyorum. Acılardan güç devşiren, her yenilgiyi başlangıca dönüştüren cesur bir kadının, hayata tutunmaya kararlı, zorluklarla yoğrulmuş ama asla pes etmeyen kalbinin hikâyesi bu. Yazar kalp rahatsızlığının tıbbi sebeplerini ve tedavi sürecini anlatırken bilimsel bir dil kullanıyor; ruhunun iyileşme sürecinde ise rüyalarla harmanlanmış, oldukça duygusal ve derin psikolojik çözümlemeler içeren akıcı bir dile geçiş yapıyor. Böylece bilimsel bir gerçeklikle duygusal derinliği buluşturuyor. Bu kitap aynı zamanda interaktif bir deneyim sunuyor. içindeki karekodlarla okurlar, yazarın şarkıları eşliğinde eserin dünyasına ortak oluyor. Görsel ve işitsel sanatın bu eşsiz buluşması, + 9.5 Hafta'yı sadece okumakla kalmayıp hissetmenizi de sağlıyor. Hayatta kalma tutkusunun, içsel sorgulamaların ve yaşamla ölüm arasındaki dansın yürek burkan ama bir o kadar da umut dolu hikâyesini okumaya hazır mısınız? yazarımızın kalemine sağlık diyorum.
Duygu ve Düşünce
9.5 Haftaİpek Kocaman · Profil Kitap · 2025130 okunma