2025 21. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2025 02:04
Kitaptaki orman muhafızı olan Caner karakterinin kendi iç dünyasını ,ormandaki çocuk yardımıyla bulma yolculuğu anlatılıyor.Kimi zaman insanın bencil diyebileceğimiz körelmiş duygularına kimi zamanda aile kavramına kısaca hayatta bizi meşgul eden duygulara değiniliyor.İnsanın gideceği son yer olan ölüm gelmeden ,içimizi karmaşık duygular bütününden arındırmaya ,düşündürmeye yardımcı bir kitap oluyor. Dili gayet sade ve akıcı.Önemli bir konuya değiniliyor yani insana.O sebepten daha dikkat çekilerek (tekdüze anlatımdan biraz daha uzaklaşarak) yazılabilirmiş.Olayın kurgusunu da biraz yetersiz bulduğumu söylemek isterim.Bir karakterin hayatından sadece belli bir bölümünü görmemiz, başını ve sonunu bilmediğimizden okurda eksiklik duygusu oluşturuyor.O sebepten devamı gelsin isteniyor. Demem o ki geliştirilebilir bir kitap olduğunu düşünüyorum.Yine de okuma şansını hak ediyor. Kitapla kalın
Uzak TuzaklarRıdvan Aklan · Yaka Yayınları · 202378 okunma
Bir de dili bu denli sade olmasına rağmen, asıl meseleyi yakalayan okurla karşılaşmadığı için keşke daha da sade yazsaydım demişti.
Yazar demişti ki; deprem kitabı oldu bu kitap tıpkı çoğu depremzedeler gibi bilinçli olarak yarıda kesildi kahramanımızın hayatı da bu kitapta.. bu sebeple de ilk baskının tüm gelirleri depremzedelere bağışlandı. Kitapla kalın.
Nur ✿
Bu şekilde düşününce anlamlı geliyor.Bunu bilmiyordum ve hiç bu şekilde düşünmemiştim.