2025 132. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2025 22:31
"Tam o anda, güneş açtı ve yavaş yavaş süzülen kara bulutları adeta delmeye çalıştı. Sokak kehribar rengi bir parıltıyla dolmuştu. Bunu bir işaret olarak aldım. Gidip kendi gün ışığımı bulmanın zamanı gelmişti." Sam, otuz iki yaşında İngiltere'de kariyerinde başarılı bir sunucudur. Bir gece partisinde yapmaması gereken hata sonucu sosyal medyada çıkan kriz neticesinde yaşadığı yeri bırakıp iki yüz koyunu ve ikiz kızlarıyla kız kardeşinin ailesiyle ikamet ettiği Rodos'a olaylar unutulasıya kadar gider. Ardında kalan ona her daim destek olan dostları uzaktan da desteğini esirgemez. Rodos'ta gençlik aşkı ile karşılaşması, onunla yüzleştiği gerçekler, çiftliğe düzenli gelen yakışıklı tedarikçi genç adamdan etkilenmesi ve aralarında yaşanan sürpriz gelişmeler kitaba heyecan katıyor. Bu ada onun ruhunu ve hayata bakışını iyileştirirken ciddi kararlar da vermesini sağlıyor. "Ama ev, kalbinin olduğu yerdir. Ve benim kalbim bu adada, Rodos'ta." Kalbimizin huzurla ve sağlıkla olduğu yerlerde olalım daima keyifle okuduğum bir eserdi tavsiye ederim Sevgili @dendeninyorungesi teşekkürler canım hocam vesilenizle güzel bir eserle daha tanışma fırsatım oldu @suerobertsauthor @ormankitap Reklam değil.
Adada AşkSue Roberts · Orman Kitap · 202271 okunma