Adada Aşk

2022
Orman Kitap
Sıralamalar

2022 53. kitabı
Televizyon programcısı genç kadın Sam, bir skandala karışır. Tüm gazeteler onu yazar ve gelecek yıl aynı programda çalışması istenmez. Olaylar durulsun diye ablası Fiona’nın Yunanistan/Rodos Adası’ndaki çiftliğine gider. Süt işiyle uğraşan hem kibar hem yakışıklı Sypros ve tesadüfen karşısına çıkan lise aşkı Aaron arasında oradan oraya sürüklenen kalbiyle başa çıkmaya çalışır. Londra’nın iş hayatı, Yunanistan’ın güzel havası arasında seçim yapmak zordur. Bakalım Sam ne karar verecek? OrmanKitap
2024 93. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2024 02:49
Okurken aşırı sıkıldığım bir kitap oldu. Ana karakter kadının ne istediğinden emin olmaması ve sürekli Aaron’a evet demesi sinirimi bozdu. Her iki erkekten de etkileniyordu. Aaron ile olamadığı içinde diğer erkekle olması beni aşırı sinir etti. Ortada sıfır duygu vardı. Yazar sadece yazmak için yazmış. Eğer romantik kitap okumak istiyorsanız kesinlikle bunu OKUMAYIN. Zaman kaybıydı. Okuduğum için aşırı pişmanım.
2024 92. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2024 16:34
0 inandırıcılık 0 samimiyet. Sam'in aşkına zerre inanmadım. resmen Aaron ile olamadı Spyros ile oldu. Amma tutarsız, erkek delisi kadın çıktı. Cıks. Harcadığım zamana yazık.
2025 96. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2025 14:42
#adadaaşk #sueroberts #goinggreek Kitabı @nihllck.kitap #harfliyazarokuyoruz S harfi için seçtim. Sam, başarılı ve ünlü bir sunucudur ve hayli işkoliktir. Evli bir adamla bilmeden kaçamak yaptığında, medya ona yüz çevirir. O da kardeşi Fi'nin yanına yaz günlerini geçirmeye gider. İngilteredeki işine yeni bir kişi alınmış ve medya sürekli Sam'in yaptığından konuşuyordur. Sam tüm bunları Fi ve ailesinin Rodos'daki evlerinde unutmak ister. Rodos adasında Londra'dan çok farklı bir ortam bulur ve yakın zamanda kendisini doğaya kaptırır. Yunan yemekleri, içten insanlar, doğanın büyüsü, sakinlik ve tabi ki mandıracı Spyros. Spyros, babasının işini devralmış ve peynir üreten bir mandıracı, Fi ve ailesinin sağdığı sütleri toplama günleri var tabi ki karşılaşmaları çok hızlı oluyor ancak Sam'in aklını karıştıran biri daha var büyük darbe aldığı eski sevgilisi Aaron ile karşılaşıyorlar. Sam ne istediğine karar vermeye çalışıyor. Hafif bir şeyler okuyayım kafam yorulmasın diyorsanız, bir de güzel bir ülkeye gideyim oranın tasvirleri de olsun diyorsanız size göre. Bazı yerlerde sık sık aynı konuların tekrarı vardı. Sam'in Londra'dak arkadaşlarını araması ve telefondaki benzer konuşmalar çok günlük hayat gibiydi evet gerçekti ancak kitaba heyecan katmaktan yoksundu. Ancak akış içerisinde hızlı okunduğu için görmezden gelinebilir. Çünkü konuşmaların ve Sam'in tekrarlayan düşüncelerinin karakter gelişimi ve olaylara katkısı yok. Bu arada kitabın yazarı kesinlikle çok kibar. Paylaşımlarınıza etkileşimde bulunuyor. Keşke bizim ülkemizin yazarları da öyle olabilse. Kendisine böyle eğlenceli bir kitap yazıp bizi Rodos'a götürdüğü için teşekkür ediyorum. Olay örgüsü biraz daha geliştirilebilir. Ancak bu şekilde cozy havası korunmuş.
2025 30. kitabı
Çocukluk hayali olan Tv sunuculuğunu başarıyla yapan Sam tek bir hatayla tüm kariyerini mahveder. Barda tanıştığı bir adamla geceyi geçirir ve dabaha aslında adamın evli ve çocuklu olduğunu öğrenir. Peşinden ayrılmayan magazin yüzünden Rodod adasına, kız kardeşinin yanına gidip İngiltere'den uzaklaştığında ise işler iyice karışır. Hem oranın yerlilerinden biriyle tanışır hem de işk aşkı ile karşılaşır. Kendisi gibi tv sektöründe olan eski sevgilisiyle şansını yeniden denemeye larar vermesi ise ikinci hatasıdır. Adam onun kadar popüler olmadığı için onu kullanmak istediğindem haberi olmaz ve gittiği bir buluşmada fotoğraflarının çekilmesi adamın İngiltere'den bir teklif almasına sebep olur. Ve adam onu o halde bırakıp gider. Adanın yerlisi ilgisinş belirtse de işler bardaki adamın karısının açıklamasıyla düzelince tekrar İngiltere yolu gözükür ve tekrar yola çıkar. Eski sevgilisi geldiğini görğnce yüzzsüz gibi tekrar şansımı denemek, onun ününden yararlanmak için buluşmak istese de kız kardeşinin müdehalesiyle gitmekten vazgeçer. İşler ise İngiltere'de istediği gibi gitmez eskisi gibi keyif alamaz olmuştur artık. Benim yorumuma gelecek olursak, öncelikle kızın salaklığı beni delirtti! Seni kullanan bir adamla tekrar birlikte olmayı nasıl düşünebilirsim! Allah'tan kız kardeşi engel oldu da gitmedi. Tekrar adaya dönüp oradaki adamla olması ise çok hızlı geçildi biraz daha okumak isterdim. Her şeye rağmen güzel, tatlı ve soft bir kitap olmuş okunur.
2025 132. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2025 22:31
"Tam o anda, güneş açtı ve yavaş yavaş süzülen kara bulutları adeta delmeye çalıştı. Sokak kehribar rengi bir parıltıyla dolmuştu. Bunu bir işaret olarak aldım. Gidip kendi gün ışığımı bulmanın zamanı gelmişti." Sam, otuz iki yaşında İngiltere'de kariyerinde başarılı bir sunucudur. Bir gece partisinde yapmaması gereken hata sonucu sosyal medyada çıkan kriz neticesinde yaşadığı yeri bırakıp iki yüz koyunu ve ikiz kızlarıyla kız kardeşinin ailesiyle ikamet ettiği Rodos'a olaylar unutulasıya kadar gider. Ardında kalan ona her daim destek olan dostları uzaktan da desteğini esirgemez. Rodos'ta gençlik aşkı ile karşılaşması, onunla yüzleştiği gerçekler, çiftliğe düzenli gelen yakışıklı tedarikçi genç adamdan etkilenmesi ve aralarında yaşanan sürpriz gelişmeler kitaba heyecan katıyor. Bu ada onun ruhunu ve hayata bakışını iyileştirirken ciddi kararlar da vermesini sağlıyor. "Ama ev, kalbinin olduğu yerdir. Ve benim kalbim bu adada, Rodos'ta." Kalbimizin huzurla ve sağlıkla olduğu yerlerde olalım daima keyifle okuduğum bir eserdi tavsiye ederim Sevgili @dendeninyorungesi teşekkürler canım hocam vesilenizle güzel bir eserle daha tanışma fırsatım oldu @suerobertsauthor @ormankitap Reklam değil.
2024 29. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2024 23:02
Sue RobertsSue Roberts Tam yazlık okunacak bir kitap ..Kafa dinlenirken, özellikle de tatilde ,ben de özellikle deniz kenarında okudum ,konsepte uydu .. Sam televizyon programı yapan ,Ingilterede yaşayan bir kız. Bir gün evli olduğunu bilmeden bir adamla beraber oluyor ve paparazziler peşine düşüyor. O da kurtuluşu Rodos a yerleşen kardeşi nin yanına gitmekte buluyor .Kardeşi Fiona ,eşi Nick ve ikizleri Polly ve Rose ile bir çiftlik evinde yaşıyor. Sam orda çiftlik hayatının güzellikleri ,oradaki insanların samimiyetiyle rahatlıyor. Sypros ,oraya süt dağıtan bir mandıracı ve Yunan heykelleri kadar yakışıklı. Ve eski Aaron la karşılaşıyor orda .Bakalım hangisiyle mutlu olacak ? Tam kafa dagitmalik ve hayal kurmaĺık,ben de öyle bir yerde yaşamak istiyorum diye diye okuduğum bir kitap oldu ... Sue RobertsSue Roberts
2024 9. kitabı
Manifest olsun diye Bozcaada’da okuyum dedim sadece bir kişi adada aşkı buldu o da kitabın karakteri. Bu arada baş karakterin tam bir su burcu olduğunu düşünüyorum çünkü kötü erkeği seçip üzülünce iyi erkeğin değerini anlama gibi bi aptallık yaptı. (Nereden bildiğimi sormayın)

Sue RobertsYazar · 1 kitap
Sue Liverpool'da doğdu ve o zamandan beri yaşadığı bir genç olarak Lancashire'a taşındı. Üç kitap yazdı, üçüncüsü 'Aşk Yazım ve limoncello'. Sue, yazmakla meşgul olmadığı zamanlarda zamanını sürekli büyüyen ailesiyle geçiriyor. Gezmeyi, sinemayı ve seyahat etmeyi sever. İlk kitabı 'My Big Greek Summer'. Yunanistan'daki Rodos Adası'na sık ziyaretlerden ilham aldı.