2025 12. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2025 15:08
Kitabın ilk 150-200 sayfasında Scarlett'in, iki karaktere kendisi için bir nevi düello yaptırmaya karar verişini okumak çok yorucuydu. Yazar Scarlett için bir işlev bulamamış da olaylardan uzak kalmasın diye bu şekilde dahil etmiş gibi hissettirdi. Ama bu esnada serinin ilk kitabında severek okuduğum karakterden ve ilişkiden soğudum. Bunun üzerine kitabın ortasında onun hakkında öğrendiğimiz gerçek de daha az etkiledi. Scarlett'tan soğuduğum için karakter olarak Tella'ya daha çok ısındım ama onun da Legend'la olan ilişkisini okurken yer yer babaannesini düşünmekten kendimi alamadım. Kitabın sonu tatmin ediciydi ama biraz yavan ve çarçabuk olmuş gibi hissettirdi. Kitabın başında Kont Nicolas'a bu kadar yer vermek yerine final biraz daha yayarak anlatılabilirmiş. Vale başlı başına okuması çok keyif veren bir karakterdi, okurken neden ayrıca serisi çıktığını anladım, iyi ki çıkmış. Genel olarak ortalama başlayıp ortalama biten bir seriydi. Once Upon A Broken Heart olmasa okumazdım ama okuduğuma da pişman etmedi.
FinaleStephanie Garber · Dex Kitap · 20211,025 okunma