*SPOİLERLİ*
2025 36. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2025 22:28
Kitap başlarda bana tipik bir fantastik kitap gibiydi ve kitap hakkinda umudum azalmıştı ama kitabin son 100-150 sayfasına doğru elimden hiç bırakmak istemediğim bir hale geldi. *Spoiler* Dediğim gibi başlar çok etkileyici değildi zaten ana karakterin gücünü nasıl kullanacağını ve dünyayı anlamaya çalışıyorduk. Ana karakter bazen beni delirtti ve artık git de söyle herşeyi dedim ama bence ana karakterin( adını nasıl yazıldığını unuttum onun için yazamiyorum) yaptıgı mantıklıydı 1 ay önce tanıdığı ve kendisini güvenmeyen insanlara o neden güvensin? Her neyse diğer elitlere gelirsek hiç biri bana geçmedi, ne düşmanlık açısından ne arkadaşlık açısından. Enzo ile çekimleri olduğunu da düşünmüyorum, Raffaele de bir dost gibi değildi ve açıkçası sürekli çok çekiciydi,çok zarifti diye sürekli yazılmış olması bıktırdı. Onun dışında ben hala ana karakterin sanrı gücünün nasıl birini öldürdüğünü anlamdım gitti, hani sadece ilozyondu?(Anlayan varsa açıklasın ) Dante'yi gerçekten öldüreceğini düşünmemiştim idrak etmem birkaç dakika mı aldı. Ve ve ve kardeşinin de Malfetto olucağını hiç beklemezdim ama ondan sonra bir şeyler yerine oturdu. En sonunda Enzo'yu ne kadar bayılmasam da çok azıcık üzülmüş olabilirim. Ama sonu çok güzeldi ben hala kimi tutacağını bilemiyorum objektif bir şekilde serinin devamını okuyacağım. Kaç puan vereceğimi bilemiyorum kitaba haksızlık yapmak istemiyorum ama çok aman aman bir kitap değildi (En genelinden bana fanartalara bakma isteği uyandırmıyor). Sanırım puan vermeyeceğim ve vicdanım rahat olucak
Genç ElitlerMarie Lu · Pegasus Yayınları · 20163,676 okunma
Aslında cektikleri acı ilüzyon mesela şöyle aciklayayim Adelina gücünü biri üzerinde kullanıyor ve o kişi kaziklara batirilmis gibi hissediyor ama aslında öyle bisi yok sadece hissettiriyor ki bu büyük bir güç haline geliyor
Tuğbiş
sena Çok teşekkür ederim sonunda anladım, artık birini öldürdüğünde mal mal bakmam😚