Kitabı biraz meraktan satın almıştım açıkcası ama okuyunca pek tarzım olmadığını anladım, çerez bir kitaptı hikayesi kısa bir süre içerisinde gerçekleştiği için hemen okuyup bitirme hissi uyandırıyor. Sadece çok fazla yazım hatası vardı özellikle son 50 sayfada, yeniden gözden geçirilmeli. Benim hoşuma giden kısım aralardaki çizimler ve Yúki'nin yarım dalgayla ve dedesiyle arasındaki anlatılmaya çalışılan bağdı.
-spoiler içerebilir-
Ben tsunamiden sonra takayla yeniden karşılaştıklarında uzun süre takanın hayalet olduğunu düşündüm ve öyle inandım plot twist olarak onu bekliyodum ama takanın babasının ölü olmasına hazırlıksız yakalandım. Japon edebiyatı sayılıyor mu bilmiyorum ama hem çok bu tarz okumadığımı hem de bana göre olmadığını anladım; kültürel farklılık kaynaklı çok fazla anlamadığım, aşina olmadığım kelime ve beni sarmayan çok büyük bir ruh, hayalet inancı vardı. Ama yine de mutku son seviyorsanız sonu gayet tatmin ediciydi. Ruh halinizin değişmesini istiyorsanız şöyle hemen bitsin değişik karakterler tanıyım diyorsanız bir okuyun derim. Tsunami Kız
Tsunami KızJulian Sedgwick · Yuzu Kitap · 202538 okunma