Kutlu olsun !
Radikalizmin Mistik ÖnderiRadikalizmin Mistik Önderi 'nin başlatmış olduğu (https://1000kitap.com/gonderi/282222773 )Etkinlik için koyabileceğim birçok marş, türkü var aklınıza gelebilecek her türlü marşta ,ve türküde Atatürküm ve Türklüğüm gelir. Gözler sulanır , kalp yumşar sonra derinlere mazilere dalar. Bazen her pazartesi sabahı bayrağımızın ve Atatürk'ün önünde milli marşımızı söylerken bile sözlerin anlamlarını düşünür duygulanırım. Ama elbetteki 30 Ağustos denilince aklıma gelen ilk iki türküyü koymam gerekir . youtu.be/L4_A02stE54?si=... youtu.be/HPX5qinRbiA?si=... "Acıları beylik sözeleri kabul etmeyen insanlar gibi yürüyorduk." Vadideki ZambakVadideki Zambak sayfa 265 Kitapta “Acıları beylik sözleri kabul etmeyen insanlar gibi yürüyorduk” demek; Yaşadıkları acıyı sıradan, klişe sözlerle hafifletmeye yanaşmayan, “Zamanla geçer, hayat devam ediyor, güçlü ol” gibi klasik teselli cümlelerini kabul etmeyen, Gerçekten acıyı derinden yaşayan ve bunun farkında olan insanlar gibi yürüyorduk, anlamında kullanılmıştır. İşte bu kutlu günde bu zafer gününde biz de öyleyiz. 100 yıl önce yaşanan acıların hiçbir affı yoktur hiçbir zaman da affedilmeyecektir. Hiçbir zaman o acılar dinmeyecektir yüreklerimizde. Bizim atalarımız geçmişde tarifi olmayan acılarla yüzleştirler, yaşadılar ama yılmadılar! O acıyı içlerine gömdüler, yeter ki biz rahat nefes alalım diye yeterki rahat uyuyalım , bir lokma yemek yiyebilelim diye , güzel bir öğrenim görelim , güçlü kuvvetli olalım , huzur içinde ve güven içinde olabilelim diye.. şu an bunların ne kadarını tam olarak yaşayabiliyor tartışılır ama şu gerçek asla tartışılmaz ; Türkiye Türklerindir ! Atatürk atamız , babamız , canımız , kanımız , liderimizdir! Bir asır önce yaşananları bir kesim unutmuş olabilir , bir kesim inkar ediyor olabilir , bir
30 Ağustos Zafer Bayramı
·1 alıntı·
Boyle kadinlar daha var ama sizin oralarda degil.
Anlamadım
Ne güzel yazmışsın. Senin gibi kardeşlerimizle gurur duyuyoruz! Dilerim bu etkinliğe herkes icabet eder. Etkinlik süresini 30 AĞUSTOS - 9 EYLÜL arası yaptım.
Misaki
Teşekkür ederim :) umarım herkes duygularını yazar. Ne yazacağımı bilmiyorum demek icap etmez bu konuda öyle ki çok söylenecek söz var. Çok güzel bir etkinlik süresini uzatmak doğru bir karar olmuş ^^