RIHTIM/ Katrine Engberg
“Hepimizin yüzleşmek zorunda olduğu tek kaçınılmaz durum ölümken, neden ölümle bu kadar kötü başa çıkıyoruz? Ölümle ilgili tüm ritüeller sona erdiğinde ve herkes kendi yoluna gittiğinde kederinizi nereye koyarsınız?”44
Merhaba ,
Kopenhag Serisinin üçüncü kitabı olan #Rıhtım ile yeni bir macera sizi bekliyor.
Varlıklı bir ailenin 15 yaşındaki çocuğu Oscar'ın kaybolmasıyla başlayan hikaye, dedektifler Jeppe Kørner ve Anette Werner’in yürüttüğü soruşturmayı konu alıyor. Olaylar ilerledikçe bir yalan ağı ortaya çıkıyor ve cinayet şüphesi artıyor.
Aileye kötü niyetli notları kim gönderiyordur? Oscar’ın en yakın arkadaşı hangi sırları saklamaktadır? Ve limanda gerçekten neler olmaktadır?
Yazarın akıcı ve sürükleyici bir kalemi var... Bu defa sanki biraz daha ağırdan ilerdi olayların çözümlenmesi ama merak unsurları olduğundan kesinlikle sıkmadı.
Eğer siz de polisiye türünü seviyorsanız ve farklı ülkelerle ilgili fikir edinmek isterseniz (İskandinav), bu seriyi kaçırmayın.
Yeni kitaplarda buluşmak üzere.
️“Çocuklar anne ve babalarından daha uzun yaşamalıydı, nokta.”55
️“Ölünce ne kadar az yer kaplıyoruz, diye düşündü. Bütün bir hikâyesini üzerinde birkaç söz ve sayılar yazan bir taşa sığdırıyoruz.”
#kophenhagserisi #Rıhtım The Kitap Yayınları #dilekcekitaplar
RıhtımKatrine Engberg · The Kitap Yayınları · 2023175 okunma