𝗜̇𝗻𝘁𝗶𝗸𝗮𝗺𝗱𝗮𝗻 𝗗𝗮𝗵𝗮 𝗚𝘂̈𝗰̧𝗹𝘂̈
Herkese Merhabalar...
Bugün sizlere bir solukta okunan tatlı bir hikaye ile geldim.
Şöyle bir başlayım bakalım neler varmış dedim ve kendimi tutamadım ve bir bakmışım ki kitap bitmiş.
Hem de bana tazelik ve gençlik getiren bir kitap oldu.
Lise zamanları genç bir kurgu hakim olunca da ohh değmeyin keyfime.
Heyy gidi heeyy lise zamanları da ayrı bir güzel, çılgınlık zamanı olmuyor değil ama tabi biz Türkler yabancılar kadar çılgın yaşamıyoruz
Neyse neyse ben konuya geçeyim
Finley 7. Sınıftan beri hayalini kurduğu Podcast sanatçısı olmak için nihayet seçmelere katılacağı 17 yaşındadır.
Çünkü okulda sadece son sona için bin şansı vardır.
Üstelik istediği stajı da bu sayede alabilir.
Ama işler pek de umduğu gibi gitmez.
Pek sevgili erkek arkadaşı Jensen ona deyimi yerinde ise son dakika golü atar.
Seçmelere o da katılır üstelik pek de destek olmadığı Finley'in fikirlerini sunarak.
Meğer onunda böyle bir hayali varmış ama Finley'in bundan haberi yoktu.
Doğal olarak da bunu bir ihanet olarak görüp intikam almak ister.
Tabi ki yanında arkadaşları da yer alır ve intikam için birbirinden şahane fikirler bulurlar.
Finley ise onun hayalini elinden alan erkek arkadaşı ahh artık eski erkek arkadaşının (ayrılmaları kaçınılmazdı) hayali olan futbola yönelir.
Kendisi çok iyi bir atıcı da olunca futbol seçmelerine katılmaya karar verir.
Bunun için de yardımı Jensen'in adeta azılı düşmanı olan Theo'dan yardım alır.
Çalışmalar başlar.
Bu çalışmalar onları nereye götürür sizde tahmin edebilirsiniz.
Finley intikam almak isterken bir yandan da kendi podcastı için büyükannesinin hikâyesini yayınlamaktadır ve bunun için de yanında arkadaşları ve yanlış tanıdığı Theo'da vardır.
Büyükannesi ise onu doğru yola ve doğru kişiye götürecek o sihirli hikâyeyi anlatır...
Finley ise ntikamdan daha güçlü şeyler olduğunu anlar...
Eee o zaman sizde Finley ile bu hikâyeye davetisiniz.
Kitap sizi bekler benden bu kadar.
Ponçikellalar güzel ve tatlı bir hikaye olduğu ve alev ateş sahneler olmadığı için rahatlıkla okuyabilirsiniz.