Bu ülkede sosyal medya zorbalığına maruz kalmanız için yaşıyor olmanıza gerek yok, yeni vefat etmiş olsanız bile sosyal medya zorbalığına maruz kalabilirsiniz..
Bunun da en büyük örneği gencecik kızımız Hilal Özdemirin aldığı yorumlar.
Olayın korkunçluğunu geçtik 15 yaşındaki bir kıza 20 yaşındaki biriyle sevgili olduğu için suç yüklemek çok mantıksız.
İnsanlığınızı kaybetmiş olabilirsiniz diye söylüyorum birinin hayatını kaybetmesi çok ciddi bir olay?
"Kız neden 20 yaşında biriyle sevgiliydi?"
Hayır sorulması gereken soru bu değil
"20 yaşındaki bir adam 15 yaşında bir çocuk ile neden sevgiliydi?"
15 yaşında daha çocuk, evet bazı şeyleri idrak edebilecek yaşta ama sevgi sandığı şeyin başka bir amacı olacağını düşünmeme olasılığı çok yüksek. Asıl konu ise adamın 24 suç kaydı varken neden hâlâ dışarıda olmasıydı? Her şeye rağmen suçu kızda aramaya çalışan vasıfsızlar keşke hiç varolmasanız.
15 yaşındaki bir kız çocuğunun 20 yaşında ki adamla ne işi var diyeceğinize, 20 yaşında o kadar suç kaydı olan bir pedofilinin 15 yaşında ki kız çocuğuyla ne işi olduğunu düşünün.
O yaşlarda siz hiç yanlış insanların sevgisine ilgisine kanmadınız mı ?
Durum o kadar kötü ki 24 suç kaydı olan adamı içeri atmayan hükümeti bırak 15 yasindaki kızı suçlayan, esprisini çıkartan cahil bir halk var.
15 yaşındaki bir çocuğa 'aklı var' diyip suçu ona yıkmaya çalışmak tam bir rezillik. Çocuğun hatasından çok yetişkinin suçu var, 20 yaşında bu kızla çıkan 24 suç kaydı adama lafınız yokken bir ergeni suçlu bulmanız seviyesizliğinizi çok güzel açıklıyor gerçekten.
Olayları ciddiyetinden uzaklaştırıp dalga konusu yapanlar yüzünden toplumda suçluya prim veriliyor. Bu tarz konularla alay etmek, ironi aramak seviyesizlikleri ve vicdansızlıklarını gösteriyor
Kızın yaptığı şeyin yargılanması kimsenin haddine değil zaten. Burada bir katilin daha doğrusu bir "suç makinesinin" meşrulaştırmaya çalışıyorlar.
kadın dediğiniz kişi ÇOCUK arkadaşlar ÇOCUK
Her olayda suç kadındaymış gibi gösteriliyor ve bu durumdan aşırı sıkıldım belki de kızın tek suçu sevgi gördüğünü sanması ve karşılığında da sevgi vermesiydi. 20 yaşında bir adamın kolayca kandırabileceği yaşta. Faili haklı çıkarmaya çalışan tek ülkeyiz sayenizde kendi ülkemizde güvende hissedemiyoruz. Allahta böyle insanların belasını versin. İçecek bir kaşık suyunuz, yiyecek tek bir lokmanız kalmasın ve bu dünyadan çürüyerek gidin.
"Sabıkalı insanların dışarıda ne işi var?"
"Yetişkin insanların olgunlaşmamış çocuklarla ne işi var?"
"Olgunlaşmamış çocukların pedofililerle ne işi var?"
"Neden insanlar sevgililerinin işledikleri suçlarla övünüyor?"
"Pedofililik ne zamandan beridir normalleştirildi?"
Devlet ne işe yarar?
Kadınları korumaya yaramaz mı
Korumak yok.
Koruyacağız diyorlar
Yine bir kadın cinayeti oluyor
Koruyacağız diyorlar
Hiçbir bok yapmıyorlar
Kadın cinayetleri oluyor
Olgunlaşmamış çocuklardan hoşlanmak bir hastalıktır, hasta insanlardan uzak durun. Bizim devletimiz sabıkalı insanları içeri atamayacak kadar aciz mi?
Türkiye'de adaletin ne işi var?
Sabıkalı kişilerin sokaklarda ne işi var?
Katillerin dışarıda ne işi var?
#Adaletistiyoruz
#Yaşamakistiyoruz
#Olmayanadaletiistiyoruz
Adalet sağlanmadığı için çocuklar genç yaşta ölüyor hiçbir şey yapmıyorsunuz.
Hak-Hukuk-Adalet
#Susmasusturma
#Hakkımızıistiyoruz
#Adaletistiyoruz
Kadınları öldüğünüz yetmedi şimdi de çocukları mı öldürüyorsunuz?
#Kadınaveçocuğadokunma
#Neredeadalet