2025 121. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2025 18:40
𝕳𝖆𝖈𝖊𝖗 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕲ü𝖒üş ~ 𝕻𝖗𝖔𝖋𝖊𝖘𝖞𝖔𝖓𝖊𝖑 ~ᴄɪ̇ɴᴀʏᴇᴛ ɪ̇ꜱᴛɪ̇ꜰçɪ̇ꜱɪ̇~ Merhaba bugün sizlere kalemiyle yeni tanıştığım @hakugu dan #profesyonel kitabı paylaşımı ile geldim. Alti kitaplık uzun soluklu bir serinin de ilk kitabı olan #cinayetistifçisi Akıcı ve merak uyandıran temposuyla heyecanla okundu. Kitabımıza on üç faili meçhul cinayetin zanlısı azılı bir seri katili arayarak başlıyoruz ama hemen belirtmeliyim kitap sadece bu olayla bitmiyor. İçinde pek çok yeni davalara da bakacağız. Kitabımızın genel anlamdaki portresi ise tıkanma noktasına gelen emniyetin dahi derecede zeki,Harvard mezunu bir hırsızdan yardım alması..Oldum olası bu konseptteki dizileri de çok sevmişimdir :))Hadi hemen sizler için kısaca konusuna geçelim. Hacer Hazel (Heyzır)Konya emniyetinde stajyer genç bir polistir. Ülke ardında hiçbir iz bırakmayan 13 tane faili meçhul cinayetin çözülememesi ile çalkalanmaktadır. Küçük parmakları kesilmiş üzerlerine gelinlik giydirilmiş çeşitli yaşlardaki maktüllerin gün geçmiyor ki içine biri daha ekleniyordur. İşte tam böyle bir çıkmazın ortasındayken kendisine profesyonel denen dahi derecede zekaya sahip Haris adındaki genç hırsızdan zekasını kullanmak için emniyet yardım ister. Müdür dahil olmak üzere ekip içindeki herkesin yaklaşımı Haris'e karşı soğuktur. Tanışma faslının ardından bu işten pek memnun olmayan müdür stajyer Heyzır'ı Haris ile ekip eder bırakır. Fakat hiç tahmin etmedikleri bir şekilde Hazer ve Haris başlar başlamaz büyük bir ilerleme kaydederler. Gelinlikler üzerinde ilerlemeye başlayan ikili tuzağı kurmuştur. Katili beklerken bir anda Hacer katilinin eline sıradaki kurban olarak düşer.. Tüm detaylarıyla heyecanı yaşamanız için geriye kalan kısmını kitaptan okumanızı tavsiye ediyorum.Kitabın finali beni kesinlikle büyük bir merakta bıraktı, devamını şimdiden heyecanla bekliyorum.
ProfesyonelHacer Kübra Gümüş · Kaktüs Sanat Yayınları · 202514 okunma