Nadas
2025 56. kitabı
Selamlar nasılsınız. Sizlere daha önce okuduğum seri ile geldim. Hemde revize edilmiş haliyle. Ki bu hali daha güzeldi. Neden mi diye soracak olursanız okuken kendimizi sorgulatıyor. Kendimizin daha değerli olduğunu, herşeyi herkesi affetmememiz gerektiğini. Bir şey yapacaksak bu sadece bizi ilgilendirir. Sadece başkalarının ihtiyaçlarını değil kendimizinde bir takım şeylere ihtiyaç duyduğumuzu hatırlattı. Gelelim konumuza. Peri güzeller güzeli perim em çok içimi sen yaktın. Peri yeşil gözlü perim. Annesi ile babasını kaybedince amcası, yengesi ve kuzenleri ile yaşar. Tabi buna yaşamak denirse. Yengesi olacak karakter yoksunu kızı bildiğiniz külkedisi misali her işi yaptırıyor. Onun eziyetleri yetmez gibi saplantılı manyak kuzeni fırat ona kafayı takıyor. Peri her ne kadar istemediğini dile getirse de onu her yerde bir şekilde sıkıştırıp sözlü yada fiziksel taciz ediyor. Bir gece kuzeni Lale ile kaldıkları odaya yatmaya gider. Sabah uyandığında karşısında amcası yengesi ve fıratı görür. Ama yanında lale değilde yarı çıplak bir adam vardır. Eymen Sancaktar, yakışıklı, herkesin dönüp bir daha baktığı iş adamı. Geçmişte yaptığı hata dan dolayı kalbi yaralı adamım. Kitabımızın adı gibi kalbini nadasa etmiştir. Sevgiye, aşka, evliliğe kapatmıştır. Bir gün arkadaşının düğününe gider. O gece bir otelde kalır. Sabah gözünü büyük bir kavga ile açar bir bakar ki yanında hiç tanımadığı bir kız. Herkes şok yaşar. Neden, nasıl olduğunu anlamazlar. O sabah amcası yüzü gözü şişecek derecede şiddet uygular. Ellerin kırılsın. Birde gider Eymen'i tehdit ederek evliliğe zorlar. Eymen el mecbur kabul eder. Lale canım lale perinin yaralarını sarar. Dönüşte Eymen onu evine getirir ve bir anlaşma yaparlar. Bu evlilik sadece kağıt üzerinde olacağını zamanı gelince boşanacaklarını söyler ve bir kere bile aramaz. Perim güçlü kızım hem okuyor hemde kendi ayakları üzerinde durmak için çalışıyor. Çalıştığı yerde biri onu hem sözlü hemde fiziksel taciz eder. Ve o gece olay karakola taşınır. Eee olanlar olur. Eymen'e telefon gelir o kardeşi Ecem açar. Karısının karakolda olduğu söylenir ve bu şekilde ailesi sadece ailesi değil tüm medya öğrenir. Oyy gerisi kitapta.
NadasMüjde Aklanoğlu · Hasrem Yayınları · 20245 okunma