2025 78. kitabı
Selam bugün size kalemimi çok sevdim Aslıhan Güngör'ün #hemdert kitabı ile geldim. Ilk kitapta biliyorsunuz ki bizimkiler bir düğüne katılmışlardı .O düğünde bir telgraf gelir o telgrafın gelme anı ile birlikte Akdağ Valiliği patlatılır. Bizimkiler apar topar geri dönmek zorunda kalırlar ve Metehan bu hainin peşinde dağa gider. günler süren operasyon sonucunda hainin canli ele geçirip getirdiler. Keşke her şey o kadar basit olsaydı asıl arkada yatan olaylar Gün geçtikçe gün yüzüne çıkar ve bunun sadece Metehan'la veya Nazenin ile alakalı olmadığını Seyfettin Paşa ile Cihan Bey ile alakalı olduğunu öğrenirler. Yıllar önce onların karıştığı bir olay bugün Nazenin'e ölüm urganı Metehan'a da dert olmuştur. Bu kadar olay olurken Nazenin kaybetme korkusundan dolayı Metehan'a yaklaşamaz .Fakat Bizim yakışıklı Binbaşı hala Nazeninden bir ışık beklemektedir.Sonunda O istediği ışığa kavuşur kavuştuğu Işık maalesef 3 günden uzun sürmez Nazenin kendisine bırakılan bir dosya ve flash bellekle yine Metehan ile arasına kalın çizgiler çeker. Nazeninden şimdiye kadar saklanan gerçekler nedeni ile sürekli korumaların etrafında olduğu gözlerden Irak Hayat yaşamasına sebep olan babası onu İpek kozasındaki tırtıl gibi her şeyden saklamıştır .Fakat artık o İpek kozasındaki tırtıl kelebek olmuştur. Hayatını şimdiye kadar neden böyle yaşadığının sebebini çok acı şekilde öğrenir. Buna da tepkisi sinir krizi geçirerek gösterir haklı mıydı bence haklıydı. Neyse konuyu çok dağıtmayalım Onunla da kalmaz kendisini koruma görevinden pençe timinin alınmasını talep eder .bu bağrışmalara çağrışmalara yol açsa da Nazen'ini durdurmaz, Metehan'ın çok kızdırır. Metehan'ın bazı şeyleri hazmetmesi çok kolay olmadı arkadaşlar 40 yaşında adam gönlüne göre birini bulmuş gönlünün kapısını açmış fakat Nazenin sevdiklerini kaybetme korkusu yine aralarına sınır çekmiş. Bunu nasıl kabul etsin bu Binbaşı ya mümkün mü uçağa atladı doğru paşama ve babasına gitti Tabii o arada da olaylar durmak bilmedi Nazenin de kendisini tuzağa çekmek isteyen projelere karşı başka projeler geliştirdi .Ta ki Metehan ortadan kaybolana kadar .Bilin bakalım Metehan nereye gitti. Söyle Nazenin Seni Seven Bu adam kahrından ölürken sen geceleri kabuslarla uyanırken Bu gariban okuyucu ne yapsın şimdi sonra sevgili Aslıhan bize öyle bir son yazmış ki sayfayı çeviriyorsun ve kitap bitiyor. Hadi 3. kitap ne zaman gelir diye düşünüyorsun Zalimin Zulmü Varsa Sevenin Allah'ı var diyorum ve sevgili Aslihan 3. kitabı üzerimize doğru fırlatır mısın lütfen
2025 Okuma Raporları
HemdertAslıhan Güngör · Lapis Yayıncılık · 2025151 okunma