𝐊𝐈𝐙𝐈𝐋 𝐆𝐄𝐑𝐃𝐀𝐍
Herkese Merhabalar...
Sizlere çok sevdiğim kalemden çok severek okuduğum bir kitap ile daha geldim.
Dijital platformda okumuş ve keşke kitap olsa da elimizde olsa öyle okusak demiştim.
Nihayet kavuştuk okurken her şeyi de hatırladığımı fark ettim tabi ben tamamını okuyamamıştım.
Zaten yazarın kalemini okuyanlar bilir ki duyguları çok güzel veren ve kitabı okuyor gibi değil de yaşıyor gibi hissettiriyor.
Balca ve Ali Cihan
Çaykara ve Kavur
Balca bir adlı tıp uzmanı olmak için çalışır.
Çünkü bunu çok küçük yaşta kafasına koymuş ve kaybettiği arkadaşı için bir görev bilmiştir.
Onun hedefleri varken annesi ise artık evlilik zamanı geldiğini düşünüp baskı yapmaya başlar.
Ve ona Ali Cihan'ı uygun görür.
Ali Cihan bir kaptandır.
Aynı zamanda da Balca'nın abisi ile yakın arkadaş aileleri ise dosttur.
Ali Cihan gayet istediği gibi bir hayat yaşarken annesi artık evlilik yaşı geldiğini söyler.
Gelinini bile çoktan seçmiştir Balca.
Ali Cihan bu yoğun baskıdan kurtulmak için Balca'ya bir teklif sunar ve ikili artık çıkamayacakları bir oyunun içine girerler.
Aslında ikisinin kalbinde de başkan birileri vardır ya da onlar öyle sanıyordur.
Çünkü ikisi de biribirinden habersiz aynı istihbarat için çalışmakatadırlar.
Ve aslında Ali Cihan, Balca'nın üstüdür bir bakıma da akıl danıştığı kişidir.
Bunlardan habersiz de olsalar sadece yazışarak anlaşmış oluyor olsalar da onlar birbirlerine bağlanmıştır.
Ahh zaten o sahneleri okumak heyecan veriyor ya birde birbirlerini öğrendikleri yerleri okusanız ya da sonrasını ahh ahh anlatamam okumanız lazım
Balca'ya hak verdim ben ve ben de olsa affetmek zor olurdu. Neyse hiç oralara girmek istemem.
Kitabımız bu hikaye içim bitti ama Balca'nın abisi ile devam edecek bunu öğrenmek iyi oldu.
Zira cevapları orada alacağımız yerler var.
Bu arada yetişkin okurlar için olduğunu da hemen not düşeyim.
Ama öyle abartılı değildi dozunda, yerinde ve olması gerektiği gibiydi.
Ehh olsun o kadar da yani bu hikayeye lazımdı.