2025 42. kitabı
#evarkadaşı ve #karanlıkgöl eserlerini severek okuduğum yazarın #unutulmuşlarşehri eserini de severek okudum. ilk sayfalarda biraz zorlandım sanırım bu biraz da Gemma'nın kendi içsel sorunlarıyla uğraşırken konuya vakıf olamamamdan kaynaklandı ama sonrasında olaylar hızla akmaya başladı. Dedektif Gemma Woodstock yaşadığı aile trajedisinden sonra oğlunu da alıp kendi memleketi Smithson'a geri dönüş yapmıştır. Daha düzenini oturtamadan kendini bir vakanın ortasında bulan Gemma annelik ve dedektiflik görevini dengede tutmaya çalışır. Henüz bir ev bulamadığı için de otele yerleşmek zorunda kalır. Dedektif Gemma Güney Galler'in kuzeyinde yer alan bu küçük kasabaya kendi isteği üzerine görevlendirilmiştir. Kendi halinde gibi görünen bu kasaba da 15 yaşında bir kız kaybolmuştur. Ertesi gün ise kızın erkek arkadaşı öldürülür. Araştırma yapmaya başladığı günün sabahı kaldığı otel odasının kapısına öldürülmüş bir hayvan cesedi bırakılır. Bu Gemma'ya açık bir tehdittir. Gemma ise bu işten geri dönüş yapmak istemez tüm risklere rağmen soruşturmaya devam eder. Araştırmaları sonrası bu şehirde yıllar önce bir çiftin de kaybolduğunu öğrenir. Gizemli bir kasaba, içsel hesaplaşma, oğlu ve soruşturma dosyası arasında sıkışıp kalan Gemma bu işin içinden nasıl çıkacak... Hepsi ve daha fazlası sizleri bekliyor. Kitapla huzurlu kalın
Polisiye / Gerilim
Unutulmuşlar ŞehriSarah Bailey · The Roman · 2021101 okunma