Uzun zamandır beni heyecanlandıran son okumamıştım sanırım. Çookk mükemmel mi hayır. Ama sevdim, yazım dilinden bazı iç sesleri çıkartırsak daha fazla bayılabilirdim. Karakterleri sevdim. Kızımız bazen bir tık mıymıy gibi dursada onun da nedenini çözdük. Oğlumuz zaten bomba gibi. Minik Rosie deseniz kendisine bayıldıımmmmmmm. Oh be sonunda beni çıldırtmayan bir kitap. Şimdi anlatıyoruummmmmm
Kızımız Hadley 8 yaşındayken bir avmde silahlı saldırıya uğruyor. O gün orada bulunan 48 kişi(hadleyin ailesi dahil) ölüyor. Kızımızı o ölüm kapanından kurtaran kişiyse o dönem 16 yaşlarında olan bir çocuk. Kendisi de bizim oğlumuz Caven oluyor. Hadley o çocuk aklıyla kurtarıcısına aşık oluyor. Sonrasını spoiler olmadan anlatamam okumaya niyeti olan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Buradan sonrasını spoiler istemiyorsanız okumayın durun durduğunuz yerde.
Yıllaar sonra bizim bu Hadley barda oğlumuzu kandırıyor ve birlikte oluyorlar. O gecenin sabahına da evde bulduğu bilgisayar cüzdan ne bulduysa alıp kayıplara karışıyor. Sonrasında birden ortaya çıkıyor ama kendisi değil doğurduğu bebek. Bizim oğlan başta şok oluyor falan ama sonra bebişini çok sevip kabulleniyor tabi bunda kankisi Ian ın etkisi de çok büyük. Sonrasında aradan 4 yıl geçiyor kız birden ortaya çıkıyor çocuğumla tanışmak istiyorum diye. Tabi bizim oğlan polis falan çağırıyor ama yok kız çok hazırlıklı gelmiş zatem. Neyse sonra bu avm saldırısını yapan adam meğer bizim Cavenın babasıymış. Adam manyak oğlunu öldürcek diye herkesi öldürüp katliam yapmış. Hadleyde bunu açıklıyor oğlumuza aynı cehennemden çıktık diye. Sonrasında oğlumuzun kıza bakışı daha yumuşuyor. İşte önce haftada iki gün sanat öğretmeni olarak eve gelmeye başlıyor. Kızları Rosie o kadar tatlış bir kelebek ki zaten. Neyse zamanla bir cinsel çekim falan şu bu. Bir ara kızımız arkadaşına mesaj atıyor sanırken meğer çocuğa atmış mesajları. Aaa bizim oğlan mesajları gördüğü gibi hoop kızın kapısına ışınlanıyor. Sonra yatak odasına nasıl ışınlandıkları muamma zaten. Güzeldi ilk kitap. Sonunda bir yerde ben şok finali güzel vermiş. Heyecanlı bitti. Zaten her an bir şey bekliyordum ne gelecek diye geldi ve üzüldük ama iyiydi.