The Regret Duet #1

19 Mayıs 2019
İngilizce
Türler:

2025 128. kitabı
Uzun zamandır beni heyecanlandıran son okumamıştım sanırım. Çookk mükemmel mi hayır. Ama sevdim, yazım dilinden bazı iç sesleri çıkartırsak daha fazla bayılabilirdim. Karakterleri sevdim. Kızımız bazen bir tık mıymıy gibi dursada onun da nedenini çözdük. Oğlumuz zaten bomba gibi. Minik Rosie deseniz kendisine bayıldıımmmmmmm. Oh be sonunda beni çıldırtmayan bir kitap. Şimdi anlatıyoruummmmmm Kızımız Hadley 8 yaşındayken bir avmde silahlı saldırıya uğruyor. O gün orada bulunan 48 kişi(hadleyin ailesi dahil) ölüyor. Kızımızı o ölüm kapanından kurtaran kişiyse o dönem 16 yaşlarında olan bir çocuk. Kendisi de bizim oğlumuz Caven oluyor. Hadley o çocuk aklıyla kurtarıcısına aşık oluyor. Sonrasını spoiler olmadan anlatamam okumaya niyeti olan arkadaşlarıma tavsiye ederim. Buradan sonrasını spoiler istemiyorsanız okumayın durun durduğunuz yerde. Yıllaar sonra bizim bu Hadley barda oğlumuzu kandırıyor ve birlikte oluyorlar. O gecenin sabahına da evde bulduğu bilgisayar cüzdan ne bulduysa alıp kayıplara karışıyor. Sonrasında birden ortaya çıkıyor ama kendisi değil doğurduğu bebek. Bizim oğlan başta şok oluyor falan ama sonra bebişini çok sevip kabulleniyor tabi bunda kankisi Ian ın etkisi de çok büyük. Sonrasında aradan 4 yıl geçiyor kız birden ortaya çıkıyor çocuğumla tanışmak istiyorum diye. Tabi bizim oğlan polis falan çağırıyor ama yok kız çok hazırlıklı gelmiş zatem. Neyse sonra bu avm saldırısını yapan adam meğer bizim Cavenın babasıymış. Adam manyak oğlunu öldürcek diye herkesi öldürüp katliam yapmış. Hadleyde bunu açıklıyor oğlumuza aynı cehennemden çıktık diye. Sonrasında oğlumuzun kıza bakışı daha yumuşuyor. İşte önce haftada iki gün sanat öğretmeni olarak eve gelmeye başlıyor. Kızları Rosie o kadar tatlış bir kelebek ki zaten. Neyse zamanla bir cinsel çekim falan şu
Written with RegretAly Martinez · 09 okunma
2024 41. kitabı
Okunma: 22 Haziran 2024 02:24
18 yıl önce alışveriş merkezinde silahlı bir saldırı oldu. Esas kızımızın ailesi bu katliamda öldü. Onu ise katilin aslında öldürmek istediği kendi oğlu kurtardı. Yıllar sonra Hadley, Caven ile tek gecelik bir ilişki yaşadı ve hamile kaldı. Caven kapısında bulduğu bebekle bundan haberdar oldu. Şimdi Rosalee beş yaşında ve esas kızımız onun hayatında bir yer edinmeye kararlı. Caven ona güvenebilir mi? Geçmişlerinde başka sırlar var mı? Sonunda bir sürpriz bekliyordum, teori üretecek kadar durup düşünmemiştim. Tam sıkılıyor muyum artık derken o sürpriz son geldi. Güzel, güzel.
Written with RegretAly Martinez · 09 okunma