#RUTHLESSCREATURES/ #JTGEISSINGER
Merhabalar kitap dostlarım Yeni bir kitapla daha karşınızdayım
Ruthless Creatures romantik mafya türünde çok sürükleyici bir kitap. Özellikle Kage karakteriyle başlayan gizem ve tutku, hemen içine çekiyor. Ancak kitapta cinselliğin oldukça fazla yer tuttuğunu söylemek gerekiyor. bu kısımlar biraz yorucu olabilir ama romantizmi ve karakterlerin kimyası bu yoğunluğun üstünde çok güçlü yansıtılmış. Natalie’nin duygusal yönüyle Kage’in sert, karizmatik tavrı arasındaki denge kitabın en güzel tarafı olmuş. Özellikle ilk karşılaşmalarındaki gerilim ve sonrasında gelişen güven ilişkisi çok etkileyici.
Konusuna gelince ;
Natalie, nişanlısının beş yıl önce hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmasının ardından hâlâ geçmişinin gölgesinde yaşamaktadır. Hayatı tam anlamıyla durmuş gibidir. Bir gün, yeni komşusu Cage ortaya çıkar: uzun boylu, kaslı, karizmatik ve tehlikeli bir adam. İlk andan itibaren Natalie’nin dünyasını sarsar.
Cage’in gelişi sadece tesadüf değildir; Natalie’nin hayatına bir şekilde bağlıdır. Onun geçmişi, kaybolan nişanlısı ve mafya dünyasıyla sıkı bir şekilde bağlantılıdır. Gerilim, tutku ve sırlar arasında Natalie, Kage’in karanlık dünyasına çekilir. İkilinin arasındaki yoğun çekim bir yandan onları yakınlaştırırken bir yandan da büyük tehlikelerin kapısını aralar.
Sonunda Natalie hem kalbiyle hem de aklıyla büyük kararlar vermek zorunda kalır: güvenmek mi, yoksa korkularına teslim olmak mı?
Ayşegül seninle okumak güzeldi bebeğim