jennifer l. armentrout
İlahi bakış açısı
250 Sayfa
Puanım 8
Mutlu S.
Kitabın kapağını pek beğenmedim ama bkmkitapcom da 17.60 TL ye bulduğum için aldığım bir kitap. Kitap yazarın diğer kitaplarına ait olan yan karakterlerin hikayesini anlatıyor ama bağımsız da okunabilir.
Diğer kitapların konusunu ve aldıkları övgünün abartılı olup olmadığını bilmiyordum bu kitabı okuyup yazarın diğer kitaplarına dair fikir edinmek istedim ve ben yazarın diğer kitaplarını okumaya ikna oldum.
Yazarın anlatım dili hoşuma gitti.
Gamble kardeşler serisinden
(oyuncu & sağdıç) son kardeşinin hayatını anlatıyor. Alana aldığı tehdit mektupları giderek korkutucu bir hal aldığı için birkaç ay önce tatsız bir tesadüf sonucu tanıştığı özel koruma Chandler'i arar. Adamın ise kadını son gördüğü günden beri bazı problemleri vardır
Chandler ilk başta Alana'nın aldığı tehdit mesajlarının çok ciddi olmadığını düşünür zira kızımız iş dünyası içinde sert tutumuyla bilinip tüm çalışanların canına okuduğu için mesajların sadece göz korkutmak için geldiğini düşünür.
*Hikâyenin başlangıç noktasını sevdim ve bir günde bitirilebilecek bir hikaye. Genelde üçüncü kişi anlatımını pek sevmem ama hikaye genel anlamda baya iyiydi. Benim gibi yormayan sıkmayan kitapları sevenler bu hikayeyi de seversiniz. Keyifli okumalar diliyorum.
BodyguardJennifer L. Armentrout