Carnal Urges – J.T. Geissinger
Helloooo millet
Size öyle bir çift getirdim ki… Yemin ederim başka kitap çiftlerini unutturacak cinsten: Sloane & Declan O’Donnell.
İlk kitapta yan karakter olarak tanıdığımız Sloane bu defa sahnenin tam ortasında. Deli dolu, esprili, diline hakim olamayan, tam bir baş belası ama aynı zamanda zekâsıyla ve dayanıklılığıyla hayran bırakan bir kadın.Kaçırılmış olmasına rağmen panik yok, aksine Declan’ı deli ediyor. Adeta tatildeymiş gibi davranıyor, laf yetiştiriyor.
Karşısında ise İrlandalı mafya babası Declan O’Donnell var. Tüm vücudu dövmelerle kaplı, soğuk, kontrol manyağı, hesapçı ve ölümcül bir adam… yani bildiğimiz karizmatik,tehlikeli anti_hero.Dövme koleksiyonunu okurken bile hayal etmesi yeterliydi .Sloane yanlış zamanda yanlış yerde olmanın şanıyla İrlanda mafyası tarafından kaçırılıyor ve Declan’ın ellerine düşüyor. Ama Declan hiç beklemediği bir şeyle karşılaşıyor: Dilini susturamadığı için sürekli sataşan, en ölümcül anlarda bile şaka yapabilen bir kadınla. Yani Sloane, tam anlamıyla Declan’ın düzenini altüst ediyor.
Tabii ki klasik düşman-aşık (enemies to lovers) gerilimi, kapışmaları, kim kime laf çakacak yarışı, o tatlı çekim ve kıvılcım saçan diyalogları var. Hikâyede sadece aşk değil, bolca aksiyon, mafya içi entrika ve sürpriz anlar da mevcut.
Eğer mafya aşkı ama eğlenceli, bol atışmalı, bol tutkulu olsun diyorsanız bu kitap kesinlikle sizlik. Benim için Carnal Urges = kahkaha + gerilim + ateşli romantizm üçlüsünün kitabı oldu.
Eğer yeni bir favori çift arıyorsanız, bu kitabı mutlaka okuyun diyorum . Carnal Urges Resmen Bir Başyapıt der ve ben Sloane un kız kardeşi Riley'i okumaya kaçarım . Nurgül bebeğim hadi yetiş bana