·304 syf.····Okunma: 05 Eylül 2024 23:03 Merhabalar
Bilim kurgu ve fantastik kurgu okumayı severim hele bu türler seri ise daha çok severim ama hayal kırıklığı olmadıkça..
(Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim yazar "Labirent" serisinin yazarı.)
Şimdi bu kitap hakkında ne desem bilemiyorum ne çok fazla sevdim ne de hayal kırıklığına uğradım arada kaldım kısacası, devamını okuyunca belki fikrim değişir bilemiyorum :)
Kitap içerisinde yok yok, fantastik kurgu, teknoloji, macera ve aksiyon fazlası ile var..
Eee bunlar var neden tam olarak beğenmedin diyorsanız eğer bu da benim kusurum diyelim :D
Kitabın konusuna kısaca değinecek olursak
Olaylar çok uzak bir gelecekte yaşanıyor ve garip bir teknolojiden bahsetdiliyor.
Tabut adını verdikleri kutuya girip sanal dünyada vaktini harcayan gençler gerçekten dünyadan iyice kopuk yaşıyorlar.
Micheal gerçek dünyadan kaçarak , SanalAğ'da arkadaşları Bryson ve Sarah'yla birlikte oyunlar oynamaktadır. Bir gün SanalAğ Güvenliği genç oyuncunun kapısını çaldığında, oyuncular arasında dehşet saçan terörist Kaine'i bulmak için onun korsanlık yeteneklerini kullanmak ister.
Bu uğurda arkadaşları ile yola adım atan Micheal büyük bir mücadele vererek çok fazla kayıp, acı ve yorgunluk yaşar.
Bu evrende kim gerçek insan, kim sadece bir koddan ibaret bilmek çok zordur!
Kitabın sonu sizi öyle ters köşe yapıyor ki en kısa sürede devamını alıp okumak isteyeceksiniz
Umarım okuyup seversiniz
Okuyanlar ile yorumda buluşalım lütfen
BOL VE KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM
- - - - - - - - - -