2025 103. kitabı
Yazarın bu serisine ait ilk iki kitabını pek beğenilmedikleri için okumadıydım. Bu kitaba yapılan yorumlar güzel olunca, uzun zamandır da mafya tarzı okumayınca e hadi dedim yazara bir şans vereyim. İyikide vermişim zira kitabı aşırı çok sevdim. Ras karakterini çok sevdim. Aşırı ponçik, hassas ve düşünceli bir mafya üyesi kendileri. Gemmayı da çok sevdim. Okuması çok tatlı ve keyifli olan bir ikiliydiler. Bir de bu mafya teşkilatının gelir kaynağı pahalı tasarım ürünleri olan çantaların, kıyafetlerin,... taklidini yapıp orjinal diye piyasaya sürmek. Ya siz ne minnoş ve asil bir mafyasınız öyle. Böyle hammaddelerle çalışan mafyaların başım üstünde yeri var. Zaten yabancısı da değiliz bu işlerin, kitapların bile imitasyonu basılıyor bu ülkede :))) Neyse kitabı çok sevdim, yazarın anlatım tarzını sevdim, hikayenin yumuşak ve sıcak oluşunu da çok sevdim. Yazar teşekkürler notunda "bu kitabı yazarken kendi duygusal sınırlarımı daha önce hiç olmadığı kadar zorlamam gerekti" diye belirtmiş. İyi de yapmış bence zira çok işe yaramış gibi gözüküyor.♡
Kitap Yorumu
Aşka DüşünceGabrielle Sands · Artemis Yayınları · 2025208 okunma