·416 syf.····Okunma: 11 Eylül 2025 00:37 Selamlarrrrr
Benim Hümeyra bağımlılığı çok başka bir boyut arkadaşlar. Her kitabında ayrı düşüyorum ben kadının kalemine Mir' in ilk kitabı bende deli dehşet akıp gitmişti. Ve ikinci kitapta da aynısını yaşadım. İlk kitabın sonunda Şifa ve Mir' in beraber bir geçmişleri olduğunu öğrenip ağzımız açık kitaba bakakalmıştık son sayfaya. İşte tam bu noktadan, daha sağlam temellere, geçmişin kurduğu masalsı bir hikaye ile geleceklerini yazmaya başlıyor benim bebeklerim.
Her sayfada birbirlerine olan güvenlerine, aşklarına ayrı mest oldum. Ama bizimkilerin bu huzurlu hali Şifa' nın kaçtığı teröristlerin yerlerini tespit etmesine kadar sürüyor. (Bu sahnede tüylerim diken diken oldu korkumdan altıma edecektim ) Ve Mir Aslan son çareyi Şifa' yı yıllardır görüşmediği dedesine emanet bırakmakta buluyor. Buradan sonra Mir Aslan' ın geçmişte çektiği acılar bizi karşılaşıyor. (Dedesine o kadar uyuz oldum ki kibrinden burnu düşse eğilip almaz Nemrut )
Dedesinin ettiği cümleler bana çok ağır geldi özellikle bir ağaç sahnemiz var ben kahroldum. Amaaaa işte dede bir işimize yaradı ve kıydı mi nikahı bunlara (tey tey ) Zaten yapışık gezen çiftimiz artık karı kocadır. Ve ben okurken eriyip bitmişimdir. (Çok güzeller çok )
Sonlara doğru beni kahreden ve her okuyanın beklediği olay yaşanıyor. (Spoi vermemek için girdiğim çaba takdire şayan ) İşte tam bu noktada hem Mir' in hemde Şifa' nın çaresizliklerini okuyoruz.
Kitap boyunca aynı zamanda Alper ve Esengül ikilisine dehşet üzüldüm. Hatta bir noktada gözyaşı döktüm.(Kitabın ilerleyişinde benim beklediğim, umut ettiğim bir sahne vardı neden böyle olmadı diye bir tık yıkıldım ) Velhasıl bu kitaptaki iki çifti de mutlu görmeye ihtiyacım var diyorum. Kitabın sonu felfena bir yerde bitti. Acilen 3' ü fırlatın üstüme diyorum. İçinde smut sahneler yok sadece üstü kapalı imalar var.
İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim