2025 120. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2025 00:00
Cem Göksel Özargun Şah. Mat. Aşk. "Aşk bir yükümlülük değil, bir taşkınlık halidir. Onun olduğu yerde mecburiyet değil, içtenlik vardır. Gerçek ve sahte aşk arasındaki en temel fark, birinin ruhu özgürleştirmesi, diğerinin ise zincirlemesidir." Yeniden ben geldim canlar. Bu kez aşkı konuşacağız. Aşkın her halini anlamaya çalışacağız. Kişisel gelişim türünde okumalar yapmayı hep sevmişimdir. Ama bu kitap diğerlerinden farklıydı. Resmen kitapta altını çizmediğim yer kalmadı. Zaten önceki paylaşımda sadece alıntılara yer vermiştim. Oradan belliydi halim. Kitapta aşk ile alakalı her konuya değinmiş yazar. Resmen okudukça kendimi sorguladım ve sorgulamalar sonucunda bazı şeylerin net farkına vardım. Aşkın her halini incelemek ayrı bir keyif verdi bana. Yazar aşk, sevgi, tutku, nefret her türlü duyguya yer vermiş ve bu konular üzerine de birden çok örneklerle her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmış. Hem bilimsel yönden baktık aşka hem de duygusal yönden. Hem aklen inceledik hem de kalben. Kısaca aşkı aşk yapan tüm olgulara eriştik diyebilirim. Daha anlatamadığım onlarca konuyu incelerken kendimden de birçok ize rastladım. Okuyun ve okutturun o zaman neler demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.  Kitapla, sevgiyle ve aşkla kalın.
Şah. Mat. Aşk.Cem Göksel Özargun · Destek Yayınları · 202565 okunma