Kalemini keyifle okuduğum @cemozargun hocamın bir eserini okumuş sevmiştim #şahmataşk eseri de ağızda ayrı tat bıraktı. Aşk kelimesine geniş bir perspektiften bakıp, düşünürler gözünden ve ilahi aşka da değinmesi ilgimi çeken güzel kısımlar arasında yerini aldı. Klasik bir kişisel gelişim kitabı olmayıp zamana yayarak, sizlere hayat yolculuğunda sanki ruhunuzu alıp bankta dinlenme imkanı sunuyor.
"İnsan aşık olduğu kişinin ortaya çıkardığı duyguların benzersiz olduğuna inanır. O aşk, başka hiçbir yerde ya da kimsede bulunamayacak kadar eşsizdir. Sadece o kişiden gelebileceğini bildiği, paha biçilemez bir armağan gibidir."
Aşkın farklı yüzlerini anlamaya çalışmanın yalnızca partlerimizle daha sağlıklı bir ilişki yürütmemizi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda kim olduğumuzu ve yaşam amacımızı kavramamıza, her şeyi sevebilecek bir gönül potansiyeline ulaşmamıza imkan sağladığına değiniyor yazar. Duygularımızın yalnızca iç dünyamızda esen rüzgarları değil, dış dünyayı anlayışımızı ve verdiğimiz tepkileri de derinden etkilediği gerçeğini bir kez daha idrak ediyor, olumlu düşünmenin, neşeli ruh halinin önemine de vurgu yapıyor. Sizlere de gönülden tavsiye ederim
bibliyofil okuur
@destekyayinlari
"Aşk hiçbir zaman mutluluk garantisi vaat edemez, etmemelidir de."
~
"Aşk, her zaman gözyaşıyla değil, bazen kahkahalarla da büyüten bir yolculuktur."
~
"Kendi içine kapanarak, dünyadan el etek çekerek hakikate ulaşacağını düşünen biri kendine şunu sormalıdır: Başkalarından öğrenemedikten, hislerini ve düşüncelerini paylaşamadıktan, kimseye bir katkı sunamadıktan sonra yaşamanın ne anlamı kalır?"
Reklam değil tavsiye