2025 9. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2025 00:32
Bu kitap, küçük yaşta evlendirilen Zelal'in acı dolu ama bir o kadarda güçlü yolculuğunu anlatıyor. Zelal ilk eşine çocuk kalbiyle bağlanıyor. O da Zelal'i koruyup kollayan, ona sevgiyle yaklaşan bir adam. Aralarında zamanla derin bir bağ oluşuyor. Zelal onunla büyüyor ve onu seviyor. Eşinin hastalığı ve ölümü, Zelal'in hayatında büyük bir kırılma yaratıyor. Yas tutuyor ve içine kapanıyor. Ama hayat devam ediyor. Bu kez Eşinin kardeşiyle evlendiriliyor ve bu defa gerçek aşkı tanıyor. Icindeki çelişki büyüyor. "İlk Eşime ihanet mi ediyorum?" Zelal zamanla öğreniyor ki: "Sevgi suç değil. Ayıpta değil. Bir kalpte birden fazla sevgi barınabilir." Kitap bana şu soruyu düşündürdü: İnsan sevdiğini kaybedince onun yasını ne kadar tutmalı? Ve sonra tekrar sevebilir mi? Cevabı çok basit ama güçlüydü: Evet sevebilir. Çünkü sevgi hâlâ yaşamaktır. Yazarın kalemi akıcı Ben çok severek okudum.
GelinŞeyma Demir · Dokuz Yayınları · 2025271 okunma
Mercihan Rüzgar
Tsk ederim, benim ilk incelemem. Kitap gerçekten çok etkileyici. Keyifli okumalar.
ilk kez bir inceleme bu kadar hosuma gitti ve bir kitabı okumayı bu kadar düsündüm🫶🏻🙏🏻