2025 17. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2025 02:30
Ahmed Günbay Yıldız ile lise yıllarımda tanışmıştım. O zaman çok zor anlarımda eşlik etmişti romanları bana. Sonradan tüm kitaplarını zamanla alıp okumak istediğime karar verdim. Son okuduklarım biraz hayal kırıklığına uğratmıştı beni. O zamanlar beğendiğim ve sevdiğim yazar aslında bu kadar bir birine benzer ve hatta bazen sığ kitaplar mı yazıyordu? Bu kitaba başlarken de öyle mi olucak diye düşündüm. Hatta okuyup belki de birisine veririm diye karar vermiştim. Ama sayfalar ilerledikçe hikaye de açıldı ve yüreğime dokundu. Verdiğim puan kesinlikle yazı stili veya çok özgün bir hikaye olmasından değil. Yazarın tekrar eden bir hikaye sistemi var. Anlatım hataları da bazen göze batıyor. Uzun lafın kısası, bu kitap bana lise zamanlarımda hissettiklerimi hatırlattı. Bana verdiği duygular için de bu puana karar verdim. Okumasanız bir şey kaybeder misiniz, hayır. Zamanınızı harcamak için daha yararlı ve güzel kitaplar kesinlikle bulursunuz. Ama eğer yazarı seviyorsanız, bu vermeyeceğim romanlardan biri oldu.
Günahın RengiAhmed Günbay Yıldız · Timaş Yayınları · 20121,444 okunma