·176 syf.····Okunma: 13 Eylül 2025 00:00 10/8
Ay niye 8 çünkü çok voov olmadım ama o kadar güzel bir emek var ki 8'den daha düşük asla olmazdı. Sineroman formatında yazılan ilk eserimiz.
İlk başta bir garipsemiştim ama sonra aklıma benim zaten tiyatro metni okumayı çok sevdiğim geldi ve Sineroman ne kadar garip olabilir ki dedim. Tabi ki bir tiyatro metni değil. Aradaki en büyük fark sineroman da kendinizi yönetmen gibi hissediyorsunuz ve çizimleri sağ olsun tüm karakterleri gözünüzde canlandırabiliyorsunuz.
Hayal gücünüz yüksekse epey keyif alabilirsiniz. İlk kitap evrene giriş gibi oldu öyle çokta bir şey anlamıyoruz. İkinci kitabı da aldım onu da bir an önce okuyacağım.
Ben yıllar yıllar önce Külahta Erimiş Dolunay olarak okumuştum ve o zamandan beri Arın'cıyım. En büyük ship tabi ki Arın ve Melina. Melina'yı çok tatlı buluyorum ama kendisinin gerek çevresi gerek ailesi yüzünden hastalıklı düşünceleri var umarım seri boyunca iyi ve mutlu olduğunu görürüm. Birde bennn ilk kitaptan bazılarını shipledim ama hepsi bxb shipi ama olsundu.
Kısaca söyleyeceklerim bu kadar dizi ve roman arasında kalırsanız kesinlikle sineroman okuyun ve bu türe bir şans verin derim.