···Okunma: 15 Eylül 2025 12:49 ༒ ░ A̴s̴e̴n̴a̴ ̴N̴i̴ş̴i̴k̴l̴i̴}̴♡̴{̴İ̴n̴f̴e̴r̴n̴o̴ ̴K̴a̴n̴t̴o̴ ̴I̴I̴ ░ ༒
Selaamm... Bugün muhteşem bir serinin II. kitabı paylaşımı ile sizlerleyim. #infernokanto @pskasenanisikli kaleminden okuduğum #persona dan 2.seri.Bu serinin ilk kitabına bayılmıştım 2.kitap ise dehşet güzel olmuş.
Öncelikle Demir Karadağ namı diğer Hades, yaşadığı hayat ve kendi tasarladığı eğlence merkezi İNFERNO ile hayran bırakırken bu cehennemim kraliçesi olmak için yaratılmış masum ve güzel Helen ile tanışmıştı.
Helen kız kardeşi Alin'in çıkardığı olaylı geceden sonra Hades'in Persephone'u olmuştu.Okuyanlar biliyor yaşanan olaylar,oldukça gizli bir proje,ortadan kaybolan Alin ve cinayet Inferno'yu da denklemin içine soktuğunda Demir, Helen'i yanından ayırmamıştı. Olayların akışı ve ilk gördüğü andan itibaren Helen'in etkisiyle sarsılan Demir, psikolojik travmalarının, günlük rutinlerinin,herbirini Helen'le aşmaya başladığında aralarındaki bağın bambaşka bir boyuta taşındığını anladı.Çünkü herbirinin karşılığı Helen'de de mevcuttu.Helen ise yıllardır hissetmediği bir güven ve aidiyet hissi ile Demir'e bağlamaya başlamıştır.
Aksiyonun tavan yaptığı bu ikinci kitapta Yunanistan'da geçen aile buluşması ile Demir Helen'in resmi olarak erkek arkadaşı olarak taktim edilmişti.Bunun yanında orada asıl bulunma sebepleri olan kartların ardında öyle biri vardı ki bu kesinlikle şok etti. Dünyayı sarsacak ve ölümle yüzyüze oldukları bu projenin geliştiricisi olan Alin ile artık yolları birleşmek zorundaydı.Demir her ne kadar Alin'e öfkeli olsada Helen için Hades yanını şimdilik susturmaktadır.Lakin günler içinde ortaya çıkan pek çok gerçek ve Helen'in yaşadığı suikast girişimi cehennemin kapısını açıp Hades'in öfkesini serbest bırakmıştır..
Daha çok yazarım ama durmalıyım. Infernoyu muhteşem bir keyifle okudum, bunlar ve daha fazlası kitapta.
Bence Helen için eriyen bir Demir'i, Persephone için Dünya'yı ateşe veren Hades'i mutlaka okumalısınız!!!