2025 123. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2025 18:21
Kasey Michaels Alev Alev Herkese yeniden merhaba. Seri okumalarını sevdiğimi daha önce söylemiştim. Peki sizin seri okumaları ile aranız nasıl, sever misiniz? Bu seriye geçen ay başladım ve gerçekten sevdim. Çünkü kitaplar arasında konu bütünlüğü hiç bozulmadı. Aynı dizi izler gibi hissettim. Devam kitabı olduğu biliyor olsam da sanki bağımsız okunabileeği hissine de kapıldım doğrusu. #daughtryailesi serisinin ikinci kitabı #alevalev yine heyecanı dinmeyem bir kurgu sundu bizlere. Birinci kitapta Rafe ve Charlotte'yi okuduk bu kez Rafe'in kardeşlerinden biri olan Nicole'nin hayatına konuk olduk. Nicole evliliği hiç düşünmeyen heyecan peşinde gezen bir leydi. Korkusuz, meraklı ve kafasına ne eserse yapan bir kişiliğe sahip. Bu kişilik biraz sorun çıkarıyor olsa da Nicole'den başka türlüsü beklenemezdi. Hayat hep sürprizlerle dolu bir gün hiç beklemediği bir anda aşk kapısını çalacak ama bunun farkına geç varacak. Evliliği düşünmediğini söylese de bazı olaylardan sonra kendini sorgulayacak ve neden böyle düşündüğünü ve korkularını sonunda anlayacak. Ama karşısına çıkan Lucad Nicole'u anlayacak mı? Annesinin hayatıyla kızı yargılayacak mı? Nicole kabuğuna çekilecek mi yoksa artık kalbini açacak mı? Dizi tadında bir okuma oldu. Historical okumayı sevenlere tavsiye edebilirim. Çünkü o dönemi yazar kalemiyle çok güzel yansıtmış. Ben beğendim. Kitapla ve sevgiyle kalın.
Alev AlevKasey Michaels · Pegasus Yayınları · 201273 okunma