Daughtry Family #2

How To Tame A Lady
Sıralamalar

2025 37. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2025 21:59
; 6/10 asırlar sonra tarihi aşk romanlarına geri dönüş yapıyorum. aslında o kadar çok sıkılmıştım ki bir daha okumam sanıyordum ama kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmış ve türe yeni kitaplar eklenmişken nasıl geri dönmeseydim ki? hemen yarım bıraktığım bir seriden devam ettim ve seriyi neden yarım bırakmış olduğumu hatırladım ama kötü yorum yapmayacağım çünkü uzun bir aradan sonra tekrar okuduğum için belki de sorun bendedir... serinin ilk kitabını, yaşanan olayları, karakterleri falan hiç hatırlamıyorum düşünün o kadar uzun zaman olmuş, sanki seriye sıfırdan başlıyormuşum gibi başlayıp öyle okudum kitabı o yüzden bazı yerlerde kafa karışıklığı yaşadığım oldu. bu kimdi? ne olmuştu? falanlar filanlar. şimdi nicole birinci kitap karakterimizin kız kardeşi ve lucas da onun askerden arkadaşı ve bu ikili bir gün sokakta çarpışarak tanışıyorlar gerçek bir aşk filmi gibi. sonra erkek karakterimiz kadın karakterimizi çok beğeniyor ve onun tekrar görebilmenin bir yolunu buluyor, onun olacağından emin olduğu bir yerde bulunarak. bu ikili orada iyice tanışıp kaynaşıyorlar ve bir anlaşma yapıyorlar. oğlanın bulaşacağı birkaç pis olaydan sıyrılması için nişanlı rolü yapması gerekiyor ve kızımızda daha çok ortama girip eğlenebilmek istiyor ama adı da çıkmaması lazım bu yüzden onun da sahte bir nişanlıya hiç hayır diyesi yok. sonra bu ikili anlaşmalı olarak görüşmeye başlıyorlar ve kız oğlanı gerçekten bir nişanlı olarak görmediği için yanında kendi gibi davranmaktan çekinmiyor. doğal, inatçı, flörtüz, açık sözlü, yalan söylemekte bir usta falan filan. ama lucas onun bu hallerine aşık oluyor ve bunu ona da söylüyor fakat şöyle bir sorunumuz var ki nicole asla bir erkeğin boyunduruğu altına girmek istemiyor. o zamanlarda öyle sevgili olmak takılmak falan olmadığı için biri size
Duygu ve Düşünce
2023 40. kitabı
Okunma: 12 Temmuz 2023 17:18
Daughtry üçlemesinin ikinci kitabını bitirdiğim an fark ettim, bence ilk kitaptan son kitaba doğru kitaplar daha akıcı bir hal alıyor. Bu tür romanlarda da romantik ve mizah karışımı diyalogların olması kitabı daha okunur bir hale getiriyor bence. Nicole karakteri tahmin ettiğim gibi bir karakterdi evet biraz uçarı fakat asla bencil ve narsist olduğunu düşünmüyorum. İlk kitapta başlarda biraz yanlış tanıtıldığını düşünüyorum. Erkek baş karakter ise tam olarak Nicole için yazılmış ilk kitap kadar ilk kitapta da keyif almıştım ama bunda daha çok aldığımı hissettim. Kesinlikle bu türü sevenler seriye devam etmeli.
2025 123. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2025 18:21
Kasey Michaels Alev Alev Herkese yeniden merhaba. Seri okumalarını sevdiğimi daha önce söylemiştim. Peki sizin seri okumaları ile aranız nasıl, sever misiniz? Bu seriye geçen ay başladım ve gerçekten sevdim. Çünkü kitaplar arasında konu bütünlüğü hiç bozulmadı. Aynı dizi izler gibi hissettim. Devam kitabı olduğu biliyor olsam da sanki bağımsız okunabileeği hissine de kapıldım doğrusu. #daughtryailesi serisinin ikinci kitabı #alevalev yine heyecanı dinmeyem bir kurgu sundu bizlere. Birinci kitapta Rafe ve Charlotte'yi okuduk bu kez Rafe'in kardeşlerinden biri olan Nicole'nin hayatına konuk olduk. Nicole evliliği hiç düşünmeyen heyecan peşinde gezen bir leydi. Korkusuz, meraklı ve kafasına ne eserse yapan bir kişiliğe sahip. Bu kişilik biraz sorun çıkarıyor olsa da Nicole'den başka türlüsü beklenemezdi. Hayat hep sürprizlerle dolu bir gün hiç beklemediği bir anda aşk kapısını çalacak ama bunun farkına geç varacak. Evliliği düşünmediğini söylese de bazı olaylardan sonra kendini sorgulayacak ve neden böyle düşündüğünü ve korkularını sonunda anlayacak. Ama karşısına çıkan Lucad Nicole'u anlayacak mı? Annesinin hayatıyla kızı yargılayacak mı? Nicole kabuğuna çekilecek mi yoksa artık kalbini açacak mı? Dizi tadında bir okuma oldu. Historical okumayı sevenlere tavsiye edebilirim. Çünkü o dönemi yazar kalemiyle çok güzel yansıtmış. Ben beğendim. Kitapla ve sevgiyle kalın.
2020 186. kitabı
Serinin ikinci kitabı ikiz kizkardeşlerden asi olan Nicole 'ün ve Lucas 'in ( Marki) ilk görüşte aşık olmasını anlatiyor. Nicole un hayatta tek gayesi annesi gibi olmamak ve bu nedenle de asla evlenmeyecek olması ve Lucas in babasının intikamını alma çalışmalarında bir kadın a zaman ayıramayacak olması işleri karışık hale getiriyor.
2019 21. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2019 12:27
Alev Alev (Daughtry Family #2) Kasey Michaels, İlk kitaba göre oldukça iyiydi. Özelikle ikilinin arasında ki o güzel uyum. Kızımız maceracı ve oğlumuz tam bir beyfendi. Peki olay ne tabiki kızımızın annesi gibi olmama çabası. Okurken oldukça eğlendim. Ağır olsa da gidişatı sıkmadı. Leydi Nicole Daughtry gerçekten tahmin edilmeyecek kadar yaramaz biri. Şimdi diğer kız kardeşin hikayesindeyiz

Kasey MichaelsYazar · 3 kitap
Kasey Michaels, 40'tan fazla karşı konulamaz tarihi aşk romanı yazmış, New York Times'ın en çok satan yazarlarından biridir. Basılı 5 milyondan fazla kitapla, türün ustası olarak ulusal tanınırlığını kazandı.