Daughtry Family #3

Orijinal Adı:
How to Beguile a Beauty

2025 41. kitabı
Okunma: 19 Eylül 2025 20:12
; 6/10 sanırım ben soğuyan havalarla birlikte ayda bir tarihi aşk okuma serüvenime geri dönmüş bulunmaktayım. yaşasın! şimdi bu serinin ilk kitabını bir sene önce falan okuyup seriyi bir köşeye atmıştım sonunda o serinin bizde çevrilmiş olan tüm kitaplarını bu kitapla bitirmiş bulunmaktayım. kitap serideki en iyi kitaptı açık ara farkla ama çevrilmemiş olan son kitap bu kitapta tanıştığımız justin karakterini anlatıyormuş ondan da çok ümitliyim de ancak bizde çevirisi gelirse okurum pegasus böyle bir iyilik yapmayacağı için en iyisi ben bu seriyi unutayım. neyse şimdi lydia diğer iki kitapta gördüğüm kadarıyla benim için sıkıcı, pasif, soluk ve gereksiz duygusal bir karakterdi ama kendi kitabında o kadar sevdim ki onu. bence bu bir karakter gelişimiydi ve bu konuda tanner'ın etkisi çok büyük. ana karakterimiz lydia abisinin asker arkadaşına aşık oluyor ve adamda onu seviyor ama savaşa gitmesi gerektiği için birbirlerine söz verip ayrılıyorlar. lydia aşkla asker yolu gözlüyor ve okuduğumuza göre adamda ona dönmek için aşkla savaşıyor derken adamın savaştan ölüm haberi geliyor. bu olay serinin ilk kitabında oluyor haberi de adamın asker arkadaşı getiriyor birde ölmeden önce söz verdiriyor adama ve diyor ki lydia'ya sahip çıkacaksın karşı tarafta bu sözü veriyor. karşı taraf kim mi? tanner tabii ki! neyse haberi tanner getiriyor ve lydia ölüm haberini ondan aldığı için psikolojik olarak adamdan nefret ediyor. bir yılları bu şekilde geçiyor, kız içine kapanıyor, yürüyen bir ceset gibi takılıyor falan derken kız kardeşi kendine bir flört bulunca bu da tek kalmasın diye tanner buna o sezon eşlik etmeyi teklif ediyor ve bir şekilde koca sezonu birlikte geçiriyorlar. bu ikisinin de birbirine aşık olması için yetiyor. ama sonra inkar kısmı geliyor. lydia ilk aşkının arkadaşına
Duygu ve Düşünce
2025 141. kitabı
Okunma: 10 Ekim 2025 15:51
Kasey Michaels Nefes Nefese @illekitaplahistoricalokuyoruz grubumuzla okumak için bu ay #nefesnefese kitabını seçtim ve #daughtryailesi serisini bitirmiş oldum. Genel anlamda güzel bir okumaydı ama daha detaylı ve heyecanlı olabilirdi diye düşünüyorum. Siz historical tarzda okuma yapar mısınız? Tarihi kitaplarla aranız nasıl? Leydi Lydia nişanlısını savaştan kaybetmiştir. Bu kayıp Lydia'yı derinden etkiler. Kendi kabuğuna çekilmek ister ama nişanlısını onu Dük Tanner'e emanet etmiştir. Tanner onurlu bir insan olduğu için emanete sahip çıkma derdine düşmüştür ama duygularına kilit vuramaz ve Lydia'ya aşık olur. Bu aşk aslında karşılıklıdır ama ikisi de bunu kendilerine itiraf edemez. Çünkü diğer tarafta babasının sözünü tutmak için Tanner kuzeniyle evlenmez zorundadır. Bu kadar çetrefilli olaylardan sonra bu iki aşık nasıl bir yol izleyecek? Lydia artık kalbinin sesini dinleyecek mi? Tanner babasının vasiyetinin gizemini çözebilecek mi? Bu evlilik olayında saklananlar neler? Tanner ve Lydia belki de hikayede en masum olanlar ama bu masumiyet mutluluk getirecek mi? Historical okumaya yeni başlayanlar için bu seri bence harika olur. Ama daha önce bu türde okumalar yapanlar için konu bütünlüğü biraz sıkıcı gelebilir. Ben uyarımı yapmak istedim. Kitapla ve sevgiyle kalın...
2023 41. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2023 00:12
Normalde bu tür dünyaları iç içe geçen kitaplarda yan karakterlerle fazla ilgilenmem ama ilk kitaptan beri Lydia’nın kitabına geçmek için sabırsızlanıyordum. Kitap 1000 sayfa da olsa okurdum. Lydia’nın kendi içindeki çatışmadan çıkması, Tanner’ın ona karşı tavırları insanı okurken içten içe gülümsetiyordu. Tadı damağımda kaldı gerçekten ve ilk iki kitabı okumasaydım bu kadar etkilenmezdim. Ama iyi ki bu seriye başlamışım kesinlikle okumak isteyen herkese tavsiye ederim ilk iki kitaptan da çok keyif aldım ama bu hikayenin yeri başkaydı başlamayı düşünen varsa hiç düşünmeden alsın ve okusun.
2019 22. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2019 16:13
Nefes Nefese (Daughtry Family #3) Kasey Michaels, Bir serinin daha sonuna geldim. Beklediğim gibi bir kitaptı başta onu söyleyeyim. Romantik ve sıcak Kitaplar içinde geçen onca zamana romantiklik ve uysallık barındıran Lady Lydia hak ettiği aşkı buldu. Ve Malvern Dükü Tanner Blake iyilik perisi misali hayatında yerini aldı. Tek şaşırtıcı taraf sonuydu şimdi yeni serilere geçme zamanı
2021 83. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2021 18:11
Kitabı okurken ilk 100 sayfayı karnıma kramplar girerek okudum.Belki Türkçeye çevriminden kaynaklı ayrıntılara boğulmuş ve okuyanı da boğan bir kitaptı.Elimden bırakıp,bırakmamak konusunda hep ikilem yaşadım.Neyse ki yavaş yavaş aksiyon başladı.Lydia 1 yıl önce nişanlısını Napolyonla yapılan son savaşta Brüksel yakınlarında kaybeder.Nişanlısı ölmeden önce Dük Tanner'e emanet eder.Sakin,onurlu Tanner Lydia'ya kötü haberi verir ve 1 yıl boyunca hep Lydia'nın yanında olur.Aslında Lydia'ya ilk gördüğü an aşık olmuştu.Fakat nişanlısının yasını tutmasına izin vermişti.Lydia'nın ikiz çılgın kız kardeşi Nicole nişanlanmış,nişanlısıyla bir seyahate gitmişti.Lydia'nın erkek kardeşi Rafe de bir Dük olduğundan Tanner arkadaşı Rafe ile Lydia hakkındaki düşüncelerini paylaşıp onayını aldı.Bu arada arkadaşı Baron Jastin yıllar önce gittiği sürgünden İngiltere'ye gelmiştir.Bir baloda karşılaşan iki eski dost,Ranner'in kuzeni Jasmin'e takması için ödünç verdiği takıların sahte olduğunu öğrenir ve nihayet aksiyon başlar...
1000Kitap Gerçek Okurlar
2020 187. kitabı
Okunma: 09 Ekim 2020 21:03
Serinin son kitabı ikizlerden sessiz sakin olan Lydia ve tam bir centilmen olan Malvern dükü nün naif askini anlatiyor. Lydia ilk aşkının ölümünü atlatmaya çalışıyor. Yakışıklı dükünüz de arkadaşının ölürken kendine emanet ettiği güzel Lydia kendini sevmesi için çaba harcıyor. Serinin en çok bu kitabını sevdim.

Kasey MichaelsYazar · 3 kitap
Kasey Michaels, 40'tan fazla karşı konulamaz tarihi aşk romanı yazmış, New York Times'ın en çok satan yazarlarından biridir. Basılı 5 milyondan fazla kitapla, türün ustası olarak ulusal tanınırlığını kazandı.