2025 289. kitabı
𝗖̧𝗢𝗚̆𝗨𝗡𝗟𝗨𝗚̆𝗨𝗡 𝗞𝗨𝗥𝗔𝗟𝗜 Onların geçmişleri suç, gelecekleri ise isyan... İtaatsizlik ölüm denektir. Ancak yaşamaya değer bir hayat isyan gerektirir. Bir Çocuk Bir Ulus Tek Halk Herkese Merhabalar... Bugün sizlere severek okuduğum serinin devam kitabı ile geldim. Seri kitaplarda tabi ki de en sevdiğim şey devam kitabının elimde olması. Yayınevi üç kitabı da pes peşe yani aynı anda basınca gerçekten de çok mutlu oldum. İlk kitapta biliyoruz ki Tek Çocuk Kuralı vardı. Ava ve Mira ise bu kuralın varlığına inat ikiz olarak dünyaya gelen iki kız kardeştiler. Ama her şeye rağmen ki bu ölüm cezası da olsa hayatta kaldilar. Başarmaları tabi ki bizleri çok mutlu etti. Bu kitapta ise kimse gözetilmeksizin (hani Ava ve Mira'nin babası da rütbeli ve aile planlmasında çalışmasına rağmen ayırım olmamıştı ya) acımasızca Bir çocuk kuralı Teksas Valisi tarafından uygulanır. Ava ve Mira da şimdi Kanada'daki güvenli limanlardan vazgeçip yeni müttefikler buluyorlar. Tıpkı kendileri gibi bu kurala karşı çıkan kişiler... Yeni dahil olan iki karakterimiz de oluyor progracı Owen ile Zee. Yeni karekterler ile yeni bir heyecana dahil oluyoruz. Onların hikâyelerini soluksuz okuyacaksınız... Sizce bu 4 genç kaderlerinden ve baskıdan uzak bir geleceğe kavuşabilecek mi? Evet bu kitapta hayatta kalmak ve intikam almak da var olaylara daha fazla giriş yapılıp aksiyon da katılmış. Ve ters köşeler de var kim dost kim düşman belli de olmuyor hani
Çoğunluğun KuralıAshley Saunders · Yakamoz - Sonsuz Kitap Yayıncılık · 202517 okunma