2025 89. kitabı
Herkese Selam. Bugün Polis Şakaya Gelmez konuşuyoruz. Zamanında wattpaddan okuduğum ve çok beğendiğim bir kitaptı. Basıldığını görünce tekrar okumak istedim. Tam da böyle bir şeye ihtiyacım varmış iyi ki okumuşum. Şimdi size öncellikle konusundan bahsedip yorumuma geçeceğim. Beril Piliç ve arkadaşları geçimlerini insanlara şaka yapıp videolar çekerek kazanmaktadırlar. Bir gün bir polise şaka yapmaları için güzel bir teklif gelir. O polis Başkomiser Engin Eraslandır ve babasıda bakandır. Bunlar ekibi korkutsada fiyat iyidir ve işi kabul ederler. İlk olarak kitap inanılmaz akıcıydı ve bir günde okudum kitabı. Daha önce okuduğum için büyük bir kısmını hatırlasamda bu beni hiç rahatsız etmedi çünkü çok eğlenceliydi. Kitabın sonuna kadar yüzümdeki sırıtış asla silinmedi. Beril ve Engin arasındaki atışmaları okumak çok keyifliydi. Her ne kadar Beril'in bela mıknatısı olarak yazılması üst üste de bu kadar da olmaz be kardeşim dedirtesede yaşadığı olaylar ve bu olaylar karşısında verdiği tepkiler çok komikti. Yazım dili güzeldi fakat bazı dil bilgisi sorunları vardı. Bazı cümleler düşüktü ama ben kitabı sevdiğim için çok takılmadım açıkcası. Yan karakterler de güzeldi. Hatta şöyleki yazarımızın başka kitabı yok keşke yan karakterlerede yeni kitap yazsa diye düşünmedim değil. Kitabın içindeki polislik terimleri ne kadar doğru onu da bilmiyorum açıkçası ama bu bir romantik kitap olduğu için ben ona da takılmadım. Ama sizi bu tarz şeyler rahatsız ediyorsa sevmeyebilirsiniz. Son olarak güzel ama klişe romantik kitaplar okumayı seviyorsanız bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim. Okuyanları yorumlara beklerim. Kitapla kalın hoşça kalınnn.
Polis Şakaya GelmezMerve Güner · Dokuz Yayınları · 2022836 okunma