2025 58. kitabı
Uzun zamandır bu kadar destekleyici bir erkek karakter okumamıştım. Jamie tüm p huysuz tavırlarına rağmen her zaman Pippa'yı cesaretlendirdi. Pippa müzisyen eski sevgilisi ile yolları kötü bir şekilde ayrıldı ve huysuz bir hokey oyuncusu olan Jamie'nin asistanı olarak ise başlar. Mazileri eskiye dayanan bu iki karakterin ilişkisinin adım adım ilerleyişini hoş bir tebessümle okuyacaksınız. Beklediğimden daha çok keyif aldım. Özellikle sonlarına doğru. Sadece okurken bazen kimin konuştuğu ile ilgili kafamın karıştığı yerler oldu. Yatak sahneleri de olmasa tam bir softromantizm örneği olabilirdi kitap. Pippa ise başta özgüveni kırılmış basit bir karakter gibi görünse de aslında içinde bir cevher saklayan kaya gibi. Jamie'nin annesi için yaptıkları bir evlattan beklenebilecek en üst seviyede. Sadece bunu bahane ederek kendini geri çektiği yerler sinir bozucuydu. Ama her iki karakterinde eksileri ve artıları birbirini güzel dengeledi kitabı. Yan karakterleri de sevdim. Fakat kitap çokta derinlere inmiyor. Çok yormayan ama sonunda yüzünüzde gülümseme bırakacak bir kitap okumak istiyorsanız şans verilebilir. Sadece yetişkin içerikli sahneleri göz ardı etmemek gerek. Sadece eylem değil konuşmalar da çok yoğun. Bu yüzden yetişkin içerikten hoşlanmayanlar için uygun olmayacaktır. Filenin Ardında Stephanie Archer
Filenin ArdındaStephanie Archer · Juno Yayınevi · 2024481 okunma