Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015)
‟İnsanın arkasından böyle koşup sonra da beni istemediğini söylüyorsun!ˮ ‟Sana sadece şunu söylemek istemiştim, henüz bir tane bile sevgilim olmadı; günün birinde biriyle evleneceğim, fakat bir erkeğe aitmiş gibi görülmekten nefret ediyorum. Yani, eğer bunun için bir koca gerekmeseydi düğün yapıp gelin olmak beni pek rahatsız etmezdi. Ama insan kendi kendine o mihraba çıkamayacağına göre, ben de evlenmeyeceğim... en azından şimdilik.ˮ Çılgın Kalabalıktan UzakÇılgın Kalabalıktan Uzak (S.46,48)
Alıntı
2 +1'leme
5,4bin Gösterim
Ayşenur Ün
FahreddinFahreddin Şu yorumu yapmabilmek için zahmete girip yeni bir hesap açmasaydınız keşke. Bir kadını eleştirmek için önce sizin mükemmel bir erkek profili olmanız lazım; göremiyorum.
Dünyadan öte, benlikten içre, herkesten âlâ bir sen lazımsın gönül dergahıma. Senden ibaret bir ben, bizden ibaret bir ruh gerek sonsuzluğa. _Ferdi Oruç
Hamza BuzsunHamza Buzsun İzledim
Sağlıklı Evlilik https://1000kitap.com/gonderi/276549915
hevinhevin Çılgın Kalabalıktan Uzak
eğitimden başka hiçbir şeyi yok o da evcilleşmek yerine vahşileşmesine sebep olmuş anlaşılan. İyileşeceğine kötüleşmiş. Okullar zaten insanı daha iyi yapmaz. Evcilleşmek de istemiyor. Evlilik bu kadına göre değil, iğrenirsiniz sonra böylelerinden, kadın biliyor ne olduğunu.
İzledin mi bunu ?