2025 76. kitabı
Çok derin anlamlar içeren sayfalar okudum. İpek ile tanışıyoruz, onun yaralarını görüyoruz. Aslında çoğu kendi yaradaşlarımız. Ben böyle söyledim onunla tanışıtkan sonra. Yaralarımızı kimi zaman göstermez içimize atarız. İpek ise bu yaralarını kapatmak istiyor artık . Sevgi görmediği bir ailede büyüdü o. Hele ki baba sevgisi.. Her kızın en büyük ihtiyacı olan o sevgiyi alamadı. Gerçi annesi de aynı şekilde vermedi ona bir sevgi ve aile. Hep bir fazlalık oldu.. Özlem duydu sevilmeye, sahiplenilmeye. Neyse ki kendi yoluna bakmayı bildi . Üniversite kazandı. Heykelcilik. Başta çok tepki aldı ama yılmadı . İlk aşk düştü yüreğine bu yolda bir de . Peri masalında sandı kendini ,öyle de evlendi. Yuva sandığı,p varken bana bir şey olmaz dediği Mahirde yaralar açtı ruhunda.. Ama sonrası ? Ne mi oldu ? Onun cevabı burada ,sayfalarda. Ben ipeği çok sevdim. Onunla bu yaralara şahit oldum. Onu iyileştirmek istedim. İpeğin dönüşümünü de heyecanla bekledim. Aslında tam bir yol hikâyesi bu ,İpek ile çıktık yola. O yüzden bende yeri ayrı bir kitap oldu. Çok severek tavsiye ediyorum.
YaraÖzlen Alpaslan · Karakarga Yayınları · 202599 okunma