ZEİGARNİK SERİSİ
📌 Tavsiye: Eğer ❓🌀 koyarsan merak uyandırır → “devamını söylesene” diyecekler. Eğer sadece “…” koyarsan sessiz derinlik verir → insan kendi beyninde tamamlamaya çalışır. 🙃🙃 1️⃣ Eksik bırakılmış “Bazen en çok güvendiğin kişi… ❓🌀” 1️⃣ Tamamlanmış “Bazen en çok güvendiğin kişi, en büyük hayal kırıklığını yaşatır.” 2️⃣ Eksik bırakılmış “Bir gülümsemenin ardında öyle şeyler gizlidir ki… …” 2️⃣ Tamamlanmış “Bir gülümsemenin ardında öyle şeyler gizlidir ki, gözyaşları bile anlatamaz.” 3️⃣ Eksik bırakılmış “Hayat bana bir şey öğrettiyse o da şu: Asla… ❓” 3️⃣ Tamamlanmış “Hayat bana bir şey öğrettiyse o da şu: Asla asla deme.” 4️⃣ Eksik bırakılmış “Geceleri uyuyamamanın nedeni uykusuzluk değil. Asıl sebep… 🌀” 4️⃣ Tamamlanmış “Geceleri uyuyamamanın nedeni uykusuzluk değil. Asıl sebep, zihninin susturamadığı cümlelerdir.” 5️⃣ Eksik bırakılmış “İnsan bazen gitmek ister. Ama… …” 5️⃣ Tamamlanmış “İnsan bazen gitmek ister. Ama kalbi hep bir yerde zincirli kalır.” 6️⃣ Eksik bırakılmış “Bir söz vardır ki, duyduğun anda dünyan değişir. Çünkü… ❓🌀” 6️⃣ Tamamlanmış “Bir söz vardır ki, duyduğun anda dünyan değişir. Çünkü kelimeler bazen kılıçtan keskindir.” 7️⃣ Eksik bırakılmış “En büyük kayıplar aslında kayıp değildir. Çünkü geriye… …” 7️⃣ Tamamlanmış “En büyük kayıplar aslında kayıp değildir. Çünkü geriye seni büyüten dersler kalır.” 8️⃣ Eksik bırakılmış “Hiç düşündün mü? Bazı anılar niye hiç silinmez… ❓” 8️⃣ Tamamlanmış “Hiç düşündün mü? Bazı anılar niye hiç silinmez? Çünkü kalbin hafızası, aklın hafızasından daha güçlüdür.” 9️⃣ Eksik bırakılmış “Hayat, sana en çok ihtiyacın olduğunda… Birden… 🌀” 9️⃣ Tamamlanmış “Hayat, sana en çok ihtiyacın olduğunda… Birden sınav kağıdını önüne koyar.” 🔟 Eksik bırakılmış “Bazen sustuğun şeyler, söylediklerinden daha çok bağırır. Çünkü… …” 🔟 Tamamlanmış “Bazen sustuğun şeyler, söylediklerinden daha çok bağırır. Çünkü sessizlik, kelimelerden daha gürültülüdür.”
Psikoloji