·149 syf.····Okunma: 05 Mayıs 2025 00:00 Bugün sizlere alışılmışın dışında bir kitabın yorumuyla birlikte geldim.
Olayların anlatıcısı anne karnında doğmayı bekleyen bir bebek, evet yanlış duymadınız. Doğmamış bir bebekten okuyoruz olayları.
Üstelik bu bebeğin dünyaya gelmek isteyip istemediğine karar vermesi öyle zor ki… Neden mi?
Çünkü bu bebeğin annesi Trudy ve babası John ayrılmışlar. Babası her ne kadar barışmayı hayal etse de annesinin farklı planları vardır.
Trudy’nin, John’un kardeşi Claude ile ilişkisi vardır. Akıllarındaki plan da, John’u öldürüp mirasın hepsine sahip olmaktır.
Bebeğin annesi ve amcasını duyması, babası hakkında işlenen korkunç plana şahit olmasına hazır mısınız?
Sonrasında neler olduğu ise kitapta gizli.
Bebeğin anne karnındayken dışarıdan haberdar olması olaylara tepki vermesi, annesinin uygulayacağı plana karşılık elinden hiçbir şeyin gelmediğini düşünmesi, dinlediği radyo haberlerinden bilinçlenmesi oldukça ilgi çekiciydi. Elbette bebekler anne karnında her şeyi hissediyor ama bu bebeğin yaşadıkları oldukça sıra dışıydı.
Herkese tavsiye ederim.
#alıntı
Kendini ikna etmesi, başkalarını kolaylıkla ve tutarlılıkla ikna etmesine yetecek.