HENRY&HALLE
2025 77. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2025 12:05
Ben şunu anladım ki bu kadar romantizm bana göre değil :D Ben kaos seviyorum,tutku seviyorum,dram seviyorum,toksik ilişki seviyorum. Tamam romantizmde olsun ama bu kadar olmasın ya :D Kitabı bu kadar uzun sürede bitirmemin tek sebebi bu. Asla kötü bir kitap değil öncelikle bunu belirteyim. Sadece bana göre fazla romantik. Tartışmasız ilişki mi olur yahu ? İncelememize gelecek olursak; Henry ve Halle beni biraz bunalttı diyebilirim. Her ikisi de fazla düşünüyor, fazla dramatik davranıyor. Hele Henry'i ben hiç böyle beklemiyordum. İlk kitaptan beri daha özgüven sahibi biri olduğunu düşünmüştüm. Yani çok iyi bir takımda oynayıp birde takım kaptanı olup bu kadar özgüvensiz olmak fazla tezat bir konu. Tamam kitapta hep söylendiği gibi 'herkesin her şeyle başa çıkma süreci farklı' olabilir ama lütfen on yaşında değiliz... Bu ilişki için Halle adım atmasaydı,sabretmeseydi mesela Henry böyle bir şeyin içinde olabilir miydi diye düşünüyorum hep. Birde kitapta özgüvensiz olan Halle gibi gösterilmeye çalışılmış sözde ama bence Halle olduğu haliyle çok güzeldi. Sadece arkadaşlıkla ilgili sıkıntısı vardı bu da tamamen yaşadığı şeylerden kaynaklıydı. Yani sanki Henry beş yaşında herkes tarafından şımartılması gereken bir bebekmiş gibi hissettim. Herkes ona iyi hissettirmeye çalışıyor ne bileyim birde kimseye inanmıyor. Yani koçun bir tokat atıp 'kendine gel artık' demesini beklemedim değil. Gerçekten fazla drama king... Yani beni bir tık yordu. Birde anlayamadığım şey yazarın ilk kitabında baharatlı sahnelerin fazla fazla olup sonrasında yok etmesini anlayamadım nasıl bir ruh halindeydin be kadın ? :D Neyse olsun diyelim. Sonunda bitirebildiğime çok sevindim gerçekten. Kötü bir kitapta değil hani ki yarım bırakayım sadece fazla fazla romantik (bana göre). Seri birbirinden bağımsız bu arada ayrı ayrı okunabilir. Benim favorim birincisiydi. Her ne kadar oradaki kız karakter beni sinir krizine sokmuş olsa da en azından bir olay vs vardı. Seriyi burada tamamlamış bulunmaktayım. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim. Çokça Kalp>>>>>>
DaydreamHannah Grace · Olimpos Yayınları · 2024431 okunma
Özel bir birey ama adam,yazar bununla alakalı detaylı bir anlatım yapmadı ama otizmli&okb’li bence okurken öyle hissetmiştim ben.Diğerlerine göre çok daha durağan bir senaryo olduğu doğru.Yazar baharatlı sahnelerden perhize girip direk diyet listesi ile bizi karşılıyor😅
Edanur
SlySly kesinlikle 💖