Ben bu seriye aşığımm…
2025 18. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2025 19:28
3. Kitapta bitti. Eriyerek bayılarak okuduğum ve elimde süründürdüğüm waoewww bir sondu. Yani gerçkten kitaptaki yazım dili akıyor asla sıkıcı değil sadece kendimden kaynaklı okuyamadım ki ikinci kitabını bi günde okumuştum. En beğendiğim alıntılar sayfamda mevcutt. Ve bu serinin sonu nasıl biticek aşırı merak içindeyim. Kitaba gelecek olursakkkk. Yani sizi ilgilendiren kısma ve okumak isteyen sevgili kitap kurtlarına. Bu seri biliyorsunuz ki Yetişkin okur için. Yani soft bir aşk yok. Aksine karanlık dehşet verici bir pskopatımız ve daha merhabalaşırken bile panik atak geçiren bir kızımız var . (Bide bayıl feriha.) Neyse pim bu söylediklerimi duymasın bu kitapta çok güldüm, gerizekalıı aptall diye bağırdım. Yani bunu yapmaya onlar zorladı. Onun haricinde Elderin de duygularını okumak çok keyifliydi. Sosyopatım benim. Bazen yazar çok gereksiz uzatmış bu kitapta biraz o vardı. Gereksiz konuşmalar düşünceler. Tutamıyorum kendimi ile tutmam lazım arasında gidip geldi en sonunda da pim anasını gördü. Yani şey dilim sürçtü annesini öğrendi diyecektim. Sjsjsjsjshshshsh. Olaylar nasıl devam edicek çok merak ediyorum. Elderin hayatından bişeyler öğrendik. Pimin napacağını ve Elderin buna nasıl dayanacağını okumak için sabırsızlanıyorumm. Elder hak ettin koçum sen bu sonu o yüzden hiç boşuna ağlama. Bizsiz kalda gör. Bu arada mektuba kalbimi ruhumu bıraktım. Yaralı kuşum Pim. Keşke azıcık duygusal olacağına zeki olsaydın sjjshshs . Neyse son iki kitap kaldı 4. Çıkmışken ve ben çatlammadan önce sipariş vermeye gidiyorum. Bu seriye bayılıyorummm. Xo.Evren :)
HundredsPepper Winters · Pukka Yayınları · 2025134 okunma