29 Ocak 2025
Orijinal Dil:
İngilizce

·368 syf.·
2026 89. kitabı
Seride en etkileyici kitap oldu. Yani karakterleri, gerçekten tanımak, onların düşüncelerini görmek özelliklerde Elder’in dünyasını görmek açısında her şey fenaydı. Elder için üzüleceğimi düşünmemiştim ve açıkcası iç dünyasının böyle olacağı aklıma gelmemişti. Çok güzeldi. O finalden sonra gelde devamını okuma… Kitabın başları bir önceki kitabın merakını gideriyor sonrasında birçok şey çook ağır ilerliyor ama finale doğru doz artıyor.
2025 25. kitabı
Bu seriyi burada bitiremiyor muyuz? Ben ya ikisinin öldüğü ya da Pim'in özgür olduğu bir son istiyorum. İkisinin mutlu olduğu bir son nasıl olur hayal edemiyorum. Pim'in ne Elder ne annesi olmadan kendi ayakları üzerinde durduğu bir kitap ıstiyorum. Elder'in manipülasyonları olmadan :) Bu kitapta Elder'in çocukluğundan sonraki yaşananları ve kayıpları öğrendik. Ve okuyunca ben hala anlayış gösteremedim adama dkdkdk Pim kaç kurtar kendini (kaçtı ama umarım yakalanmaz) ben bu serinin sürükleyici olmasını seviyorum. Yazarın kalemi çok yalın. Ama bu yalınlığın içinde o kadar çok şey anlatıyor ki bayılıyorum. En sevdiğim şey Pim'in travmaları ortadayken kurgunun da onun düzelmeye çalışmasıyla birlikte yavaş ilerlemesi. Daha gerçekçi kılıyor bence. Hiçbir şey oldu bittiye gelmiyot. Sadece bir sıkıntım var. Seri çok mu uzun sanki. 2 kitap bile yetermiş gibi. Ama devam edeceğim tabiki. Pim mutluluğa kavuş artık! 8/10
2025 15. kitabı
"Daha önce senin gibi biriyle hiç tanışmamıştım. Benim. Buradayım. Artık benimsin." Ne yazsa okurum dediğiniz yazarlar var mı? Benim birkaç tane var ve bu türde gerçekten ilk sıra da Pepper var. Ne yapıyo ne ediyo içinizi bitiriyor ya, ne tarafa aşık olsam ne tarafa üzülsem bilemiyorum asla. Canavar görünümlü adamlara aşık olmak mı, evet işte tam da onu yapıyor. İkinci kitap; konuşmasını deli gibi beklediğimiz Pim'in içindekileri dökmesi bunu yaparken Elder'ın aklını kaybetmesiyle bitmişti. Onlar iki yaralı, iki yalnız ruh. Birbirilerine tutunarak çıkacaklar aslında aydınlığa. Ve o ezilen, dövülen, istismar edilen Pim'in kendine güvenmesini, kendi başına dışarı adım atmasını, erkeklerin zoru olmadan bir kadın olarak hazzı, şehveti ve otorite kurmayı hissetmesini okumak o kadar iyiydi ki. Bunu ona Elder verdi, bunu sadece o verebilirdi. Peki birini hayata döndürürken Elder'ın geçmişinde olanlar neydi? Annesinin 'keşke sende ölseydin' laflarıyla sarsılan canım Elder'ım. Bu kitapta Elder'ın geçmişine bir yolculuk yaptık. Kimseye anlatmadığı, kimseyle paylaşmadığı geçmişinden parçalar verdi Pim'in eline. Ve benim güzel Pim'im de dedi ki, 'o beni iyileştirdiyse ben de onu iyileştirip, ona iyi gelebilirim...' Kendi içinde savaşlar veren Elder'ın vazgeçisini okuyacaksınız. Kendinden ödün verip onu tükettiğini düşünen çaresiz Pim'in Elder'ı terk edişini okuyacaksınız. Kitap size her duyguyu yaşatacak ya, nasıl anlatırım ki ben çok etkileniyorum.
·368 syf.·
2025 28. kitabı
Herkese merhaba umarım iyisinizdir |Pim iki yıl boyunca yaşadığı acı dolu günler yüzünden gerçek benliğini içine gömmüştü, onun için biçilen Pimlico rolünü oynamaya o kadar alışmıştı ki öldüğünü
2025 87. kitabı
Okunma: 15 Eylül 2025 15:53
Offff diyorum Çok kalbimi kırarak bitti sonu. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki serinin en hızlı akan kitabıydı bana göre. İlk iki kitapta hem psikolojik sorunlar daha ön plandaydı hemde karakterler
2025 41. kitabı
Okunma: 17 Eylül 2025 19:35
Selamlar. Öncelikle bu seriyi dark romance olarak değil de biraz daha psikolojik gerilim kapsamında değerlendirdiğimi söylemek istiyorum. Bence zaten aklı selim biri romantik bir kitap okuma
2025 67. kitabı
Okunma: 20 Nisan 2025 02:03
Hundreds  Pepper Winters “Onu incitmekle işim bitti. Yeteri kadar incindi. Onu özgür bırakmamın zamanı geldi…”
Ben bu seriye aşığımm…
2025 18. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2025 19:28
3. Kitapta bitti. Eriyerek bayılarak okuduğum ve elimde süründürdüğüm waoewww bir sondu. Yani gerçkten kitaptaki yazım dili akıyor asla sıkıcı değil sadece kendimden kaynaklı okuyamadım ki ikinci kitabını bi günde okumuştum. En beğendiğim alıntılar sayfamda mevcutt. Ve bu serinin sonu nasıl biticek aşırı merak içindeyim. Kitaba gelecek olursakkkk. Yani sizi ilgilendiren kısma ve okumak isteyen sevgili kitap kurtlarına. Bu seri biliyorsunuz ki Yetişkin okur için. Yani soft bir aşk yok. Aksine karanlık dehşet verici bir pskopatımız ve daha merhabalaşırken bile panik atak geçiren bir kızımız var . (Bide bayıl feriha.) Neyse pim bu söylediklerimi duymasın bu kitapta çok güldüm, gerizekalıı aptall diye bağırdım. Yani bunu yapmaya onlar zorladı. Onun haricinde Elderin de duygularını okumak çok keyifliydi. Sosyopatım benim. Bazen yazar çok gereksiz uzatmış bu kitapta biraz o vardı. Gereksiz konuşmalar düşünceler. Tutamıyorum kendimi ile tutmam lazım arasında gidip geldi en sonunda da pim anasını gördü. Yani şey dilim sürçtü annesini öğrendi diyecektim. Sjsjsjsjshshshsh. Olaylar nasıl devam edicek çok merak ediyorum. Elderin hayatından bişeyler öğrendik. Pimin napacağını ve Elderin buna nasıl dayanacağını okumak için sabırsızlanıyorumm. Elder hak ettin koçum sen bu sonu o yüzden hiç boşuna ağlama. Bizsiz kalda gör. Bu arada mektuba kalbimi ruhumu bıraktım. Yaralı kuşum Pim. Keşke azıcık duygusal olacağına zeki olsaydın sjjshshs . Neyse son iki kitap kaldı 4. Çıkmışken ve ben çatlammadan önce sipariş vermeye gidiyorum. Bu seriye bayılıyorummm. Xo.Evren :)
El ve pim
2026 20. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2026 11:31
Onu incitmekle işim bitti. Yeteri kadar incindi. Onu özgür bırakmanın zamanı geldi... Ve daha bir sürü şey bu tür de ilk okuduğum kitap serisi ama anlatımı herşeyiyle yaşattı çok beğendim okuyun okutun valla bu türü seviyorsanız kesinlikle hoşunuza gidecek
HUNDREDS İNCELEMESİ
Yani sanırım okumadan bitirdiğim 2. Kitap falan hayatımdaki yani seri güzel gidiyordu aslında ama bu kadar uzatmaya gerek var mıydı yok yani akmıyor kitap resmen hep aynı muhabbetler var ve sıktı yani üzgünüm devam edemeyeceğim seriyi de burda bırakıyorum…

Pepper WintersYazar · 34 kitap
New York Times ve Usa Today Uluslararası Çok Satanlar yazarı Pepper Winters yazar, okuyucu ve eş olarak hayatta bir sürü rol üstlenmektedir. Kafa karıştırıcı, karanlık ve kötülük dolu hikâyelerden ve tabu olarak nitelenen konuları irdelemekten hoşlanır. Seyahat etmeye bayılır. Ayrıca çok iyi Fransızca konuşan muhteşem bir eşe sahiptir. Kitaplarındaki erkek karakterleri ve aşkı yazarken sıklıkla eşinden ilham alır.