Nisan 2017
Olimpos Yayınları

2017 62. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2017 00:00
Gözyaşları içerisinde okuyup bitirdim kitabimi. Hayatımızın aslında her anında bizler hayaller kursak bile başımıza çok farklı şeyler gelebiliyormus. Ruya' da tip diplomasını aldığı gün hayatının ikinci büyük acısını yaşar. Ama hayat ona daha büyük acılar sunmak için cokta beklemez. Hikayenin gerçek bir olaydan kurgulanmasi ise daha üzücü. Yazarımız burda erken teşhis ile hayatın nasıl değişebileceğini çok güzel anlatmış. BEDENINI DINLE VE ASLA IHMAL ETME
2017 79. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2017 09:07
Yazarın okuduğum ilk kitabı ve ben kalemini gerçekten beğenerek okudum. Bununla beraber kitabın konusu gerçekte yaşanmış bir hikâyeden kurgulanması da okurun direk gönlüne hitap etmesini sağlıyor. Gerçek olduğunu bile bile okumak yüreğime dokundu diyebilirim. Öleceğini bilip gün saymak, canından çok sevdiğin yaşını almamış bebeğin kucağında sana muhtaç ve üstüne de biricik hayat arkadaşın, kocan seni aldattığını da tam bu süreçte öğreniyor, ona hasta olduğunu daha anlatamadan seni terk etmek istiyor. En acı verici hangisi? Özellikle Dr olup da ya da şöyle diyelim sağlık çalışanı olup da kendi derdine çare olmamak ne kadar acı verebilir? İşte bunu da en iyi ben bilirim. Duygusal yoğunluğu çok fazla olan ders alınması gereken güzel bir kitap. Tavsiye ediyorum
2017 20. kitabı
#KitabıHayat #Vasiyetname #BüşraÇivicioğlu #KitapYorumu Ve bir kitabın daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Ilk önce Büşra Çivicioğlu canım başın sağ olsun . Mekanı cennet olsun İnşAllah Kitap konusuna gelirsek yine kalemini konuşturdun. Hikaye göre eklediğin şiirler veya şarkılar kitaba renk kattı . Emre'nin yerinde olmak istemezdim. Malesef son pişmanlık fayda etmez . Neyse Allah affetsin diyorum Kitabı çok beğenmeme rağmen ve etkilendiğime rağmen ağlamadım . Hıçkıra hıçkıra ağlarım diye düşünmüştüm ama Eee o kadar yorum yazdım artık okursunuz... Ellerine, yüreğine sağlık Büşra canım
2021 117. kitabı
Rüya küçükken babasını pankreas kanserinden kaybetmiş,Tıp fakültesinden mezun olacağı gün ise annesini trafik kazasında kaybetmişti. Tek yoldaşı ve tek aşkı olan Emre ile evlenmiş mutlu bir hayatı vardı ve bu mutluluk dünyaya gelen Masalla taçlanmıştı. Bir sabah Emre'yi işe ugurladiktan sonra kaç zamandır çektiği bel ağrısına daha fazla dayanamayacağını anlayıp arkadaşı Tuğba'nın görev yaptığı hastaneye gidip tahlillerini yaptırdı. Tahliller çıkana kadar odada serum takılan Rüya Tuğba'nın gelip hocanın onları görmek istediğini söyleyince ne olduğunu anlamadan hocanın odasına gittiler. Hoca kötü haberi verdiğinde Rüya duyduklarina inanamadı,çünkü oda babası gibi pankreas kanserine yakalanmış ve son evrede olduğunu duymuştu. Bakalım rüya son günlerini nasıl yaşayacak Eşi ona gereken ve istediği desteği verecek mi en önemlisi Rüya kızı için yazdığı kitabı bitirebilecek mi Okuduğum kitap gerçek bir hayat hikayesinin kurguya dökülmüş haliydi. Rüya içimizden sadece biri bu kanser denen illete her gün kurbanlar vermiyormuyuz O kadar sinsi gelişen bir hastalık ki bende ailemden bu sinsi düşmana kurbanlar verdim O yüzden şüphelendiğiniz,bana olmaz dediğiniz alışıla gelen dışında bir rahatsızlık duyduğunuz da lütfen kontrollerinizi yaptırın sizlerde Rüya gibi geç kalmayın diyor, kitabı okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum kitapla ve sevgiyle kalın Öleceğiniz günü öğrenseniz ne yapardınız Ne kadar gününüz kaldığını,kalbinizin kaç kere daha atabileceğini,ortalama alacağınız nefes sayısını... Ben öğrenmiştim kaç günüm kaldığını. Kaç nefesim olduğunu. Şimdi geriye kalan tek şey,elimdeki kalp kırıklarımdı.
Aşk
2017 20. kitabı
Ben bir Olimpos kitabında bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum doğrusu. Yaşanmış gerçek bir hikayeden kurgulanmış olduğu için olabilir ama daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Duyguları hissetmedim, bazı şiirler sıktı darladı... Ara sıra yazım yanlışlarına denk geldim tamam sıkıntı değildi ama gerçekten bir türlü konuya giremeyip ve sürekli olarak aynı konudan bahsedilmesi bir diyaloğun iki kez geçmesi beni yordu. Belki ben okuduğumdan anlamadım belki de daha farklı anlamlar yatıyordu, yazar hissetti ama ben hissedemedim. Yayınevine ve yazara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum ama ben kendime uyduramadım.
2022 24. kitabı
Kitabı pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Çok fazla devrik cümle kullanılmıştı bu beni aşırı rahatsız etti. Zaten sevmememin temel sebebi de bu. Birde konuyu işleyiş biçimi çok hafifti sadeydi, belki de yaşanmış olmasıyla alakalıydı. Yani bana göre konu yanlış işlenmişti. Ama birkac yer var o yerler beni kalbimden vurdu. Bazi yerlerde ağlamamak icin kendimi zor tuttum. Normalde bu konuda bir kitap için çerezlik kelimesini kullanmak istemezdim ama bu kitap çerezlik bir kitaptı. Rüya daha çocukken babasını pankreas kanseri nedeniyle kaybetmişti. Annesi ona hem baba hem de anne olmuştu fakat Rüya diplomasını alacağı gün annesini de kaybetmişti. Üniversiteside tanıştığı Emre ile evlenmiş ve Masal adında bir çocukları olmuştu ama sorun şuydu ki Rüya ağrı çekiyordu ve bir gün dayanamayıp hastaneye gittiğinde o kötü haberi alır. Rüya'nın 6 aylık ömrü kalmıştır. Emre senelerdir yurt dışında 3 aylik öğrenim için çalışıyordu ve gitme hakkını kazanmıştı. Kısaca konumuz kanserde erken teşhisin hayat kurtardığı.
2018 56. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2018 23:00
#kitapyorumu #Vasiyetname #BüşraÇivicioğlu ‼️‼️ Dikkat bu kitap toplumsal mesajlar içeriyor... Yaşanmış bir hikayenin anlatıldığı bu kitapta kanserden, aile içinde yaşanılanlardan, anne sevgisinden , hayatın acımasızlığına ve güçlü bir kadının çaresizliğine varıncaya kadar herşey var... Rüya’nın hikayesi tıp diplomasını aldığı gün annesinin ölümüyle hayatının acılarıyla yüzleşmeye başladığı an başlar. Hayat daha büyük acılar için, daha çıkmaza sokmak için Rüya’yı yerden yere vurur. Oysaki Rüya babası pankreas kanserine yenildiği gün doktor olmak istemiştir. Üniversitede tanıştığı Emre ile evlenmiş Masal adında da bir kızları olmuştur. Bir gün sebebini anlayamadığı şekilde rahatsızlanmış ve hastalanmıştır Rüya... Rüya’nın rahatsızlığı neydi? Emre ve Rüya arasında rahatsızlık sürecinde neler yaşandı? Masal annesinin rahatsızlığında nasıl büyüdü? Kitap hikayesi başarılı, olay örgüsü ve geçişleri güzeldi. Duygu aktarımını ben açıkça hissedemeden okudum. Vermiş olduğu toplumsal mesajlar çevremizde kanayan bir yara. Yazarımızı böyle mesajlarla dolu bir kitap yazdığı için tebrik ederim.

Büşra ÇivicioğluYazar · 4 kitap
Bir zamanlar beni Zeynep Azra olarak tanımış olsanız da gerçek adım Büşra Çivicioğlu 20/05/1982 Ankara doğumluyum. Ankara'nın havasına suyuna aşıkken Antalya'da eşine aşık olup eş durumundan Antalya'lı olmuş bir varlığım. Halen ve hali hazırda Antalya'da yaşıyorum. EFE , EGE vede EMRE isminde üç oğluşum var. Onlar benim göz bebeklerim. Yaklaşık sekiz sene artistik buz pateni yaptım.Lisanslı olarak hentbol oynadım.Yaşadığım sakatlıklardan dolayı spor hayatım maalesef sona erdi.İyi bir sopranoyum ve şarkı söylemeye bayılıyorum.Asla vazgeçemeyeceklerimden birisi sanırım... Kendimi bir kaç cümleyle özetlemek istersem Wattpad i kullananların yaş ortalaması göz önüne alınırsa otuzlu yaşlarında olan dinozor kişilik. Yaşadığı olaylar ve tatmış olduğu acı tecrübelerden dolayı Hayatla dalga geçmeyi öğrenen kişi... Aradığı aşkı bulmuş on iki senedir hayatının en güzel yıllarını yaşayan ve son nefesine kadar olan ömrünü hayatındaki dört erkeğe adayan kadın. C.s.i ın tüm serilerini izleyen Supernatural i kaçırmayan Grey's Anatomy e takıntılı olan şahsiyet. Hayvanlar için kendini paralayan, çocuklar için ölen kişi ve en önemlisi hala içindeki çocuktan vazgeçmemiş ben... Profesyonel okuyucuyken hadi bende bir şeyler karalayayım diyerek yazmaya başlayan bir şizofrenim.