2025 164. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2025 00:11
Herkese Merhaba Bugün sizlere oldukça farklı bir okuma deneyimi yaşadığım, biraz fantastik biraz mitoloji daha doğrusu mitolojik karakterlerin yer aldığı bir kitap yorumu ile geldim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki kitabı okumaya başladıktan sonra sonuna gelmeden ne olduğunu bir türlü anlayamayacaksınız. Alisa adında bir kız normal kendi halinde bir hayat sürerken bir anda kendini Tanrıların yani Zeus, Hades ve Ares gibi tanrıların arasında bulur. Bu tanrıların yaşadığı yerde Olimpos… Kitapta Olimpos bir efsane olarak değil, akıl almayan teknolojinin ve müthiş bir güç ile inşa edilmiş bir yaşam alanıdır. Olimpos tanrıları ete kemiğe bürünmüş insan görünümünde ve kendi istek ve arzuları için bütün insanlığa hükmetmek istemektedirler. Bu istekleri içinde Alisa’yı seçmişlerdir. Alisa kendisinin seçilmiş kişi olduğunu öğrendikten sonra geçmişteki karanlık sırlarla yüzleşecektir. Ve yanında daima annesi Meryem, gizemli arkadaşı Yıldız ve Babil yer alacaktır. Bakalım tanrılar Alisa aracılığı ile insanlığa hükmedebilecek mi yoksa efsane olarak kalmaya devam edecek mi? Bunu cevabını da son sayfaya kadar asla öğrenemiyoruz. Okurken oldukça kafamı karıştırsa da kitap bittikten sonra netlik kazandı. Okuyacak olan herkese Keyifli Okamalar dilerim
Tanrı'nın EliYurdanur Kaya · Luna Yayınları · 20254 okunma